Tuesday, March 27, 2012

Berpindah ke UiTM Johor, Farewell Lunch @ Tirai Ratus, Sekyen 3

Bukan me yang akan berpindah ke UiTM Johor. Ofiz mate kitorang, cik Azida. Single but not available :p So kami meraikannya dengan makan-makan di Tirai Ratus, Seksyen 3 yang pernah me story seperti kat sini.So ni kira episod jalan-jalan cari makan jugak lah yer tapi versi ulang tayang :) Dulu satu pintu kedainya, sekarang tambah lagi satu pintu. Semoga terus maju lah yer :)


 Sebelum ke sana, singgah dulu kat King's Confectionary, Seksyen 7 untuk beli kek.

Macam dari US pulak kan. Tapi from us(kami) jer :p

Beli Dew, minum & mana tahu boleh menang Samsung Galaxy S II!!!


 

Sempat pulak me amik 6 ketul portugese egg tart kegilaan seisi keluarga ;p 
2 ketul free sebab guna kupon.



Yang diraikan yang tudung purple tu :p Lupa nak snap masa potong kek !
Selamat bertugas di tempat baru dan dapat BOZ baru. Hazami  :)

Beriani Kambing for me , RM12.50

Lemon Ais

For reservation :
Tirai Ratus Sdn Bhd
No 10, Jalan Cendana 3/13B, Seksyen 3 , Shah Alam.
Tel: 03-5512 0000



Korang pernah berpindah tempat kerja ? 

p/s :

Me setakat tukar jabatan jer :p Lepas ni tukar lagi..Yang paling malas nak packing barang ajer :p

9 Comments:

  1. rindunya kat azie....huhuhu. tak dak orang nak buli...:P

    ReplyDelete
  2. terasa la kat sini azie takde..

    syok nye korang makan kat situ, macam nak ikut skali je tapi takde jemputan pulak.... hihihi

    ReplyDelete
  3. saya pernah dua kali makan kat Tirai Ratus ni

    ReplyDelete
  4. ingat korang. dh nk pengsan dgr. hu3 :(

    ReplyDelete
  5. waahhh... makan free lagi lah tuh~ jelessss!!

    ReplyDelete
  6. mesti skrg korg kesunyian kan?kan?

    ReplyDelete
  7. Makan nasik beriyani nie memang memang cepat kenyang.....brruuup

    ReplyDelete
  8. Selamat maju jaya pada Azida! Sedap nampak kek tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)