Wednesday, March 28, 2012

Earning RM1K++ dengan Nuffnang, Terima Kasih Nuffnang

Alhamdulillah.Setelah beberapa tahun dengan Nuffnang, akhirnya jumlah earning terkumpul sudah mencecah RM1K ++ :) Mungkin berbaloilah dengan blog picisan elissmie.com ni. Teringin jugak nak difeaturekan di Nuffnang tapi sebab tak selalu pergi event Nuffnang, mesti dipandang sebelah mata  :p




RM1002.16 jer pun. Tu pun nak kecoh :p

p/s:

Sekadar rekod catatan peribadi.Nak menunjuk apanya, orang lain satu kali cash out RM1K tu .
Me 9 kali tau .hahahaha

Best ker blog korang ?Jangan lupa Register blog korang kat sini . WWWOW 12 !! Lebih Gempak!!

Apapun, I Love My Sponsors :) & Exabytes



Semoga mendapat hits yang baik dari blog elissmie.com




25 Comments:

  1. banyak tu...saya iklan pun takde..tak tahu caranya..hahaha

    ReplyDelete
  2. wooh makcik kayo..apa lagi, open table pleaseeee hahahhaha

    ReplyDelete
  3. thniah sis..syu x smpai 1k lg..bru bape ratus jer..

    ReplyDelete
  4. waaahhh.. masyukkkk~ dah cecah rm1k dah~

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...

    sy belum merasa lg cashout...biasala blog hidup segan mati x mau kan..eh eh betul ker pepatah tu...

    ReplyDelete
  6. tahniah...byk gk tu saper nk bg kn

    ReplyDelete
  7. banyak dah tu:)

    aku baru cash out sekali..hehehe

    ReplyDelete
  8. wow...aku baru rm250....heh heh heh

    ReplyDelete
  9. waaaahh.. merasa jgak 4 angka kan.. wpun bertahun nak dpt. hehe. ;)

    ReplyDelete
  10. mustila kecoh. kami nih baru mraser 50 hengget tau :)

    ReplyDelete
  11. wahh....tahniah....banyak tu 1k ..:)

    ReplyDelete
  12. oh hebat.tak penah sampai angka itu.huhu

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.... boleh la belanja saya makan TUTTI FRUTTI....keh3x

    ReplyDelete
  14. wow hebat...tahniah yer...:)

    http://www.papamifz.com/2012/03/pemenang-yang-bakal-terima-fm-tioman.html

    ReplyDelete
  15. bila nk open table ni....hahahaa

    ReplyDelete
  16. terbaik lah!!!! rezeki berblogging

    ReplyDelete
  17. cayalah!!
    so, bila nak buat makan2 ni? hehehe

    ReplyDelete
  18. wow! saya 5 x cash out baru 500 total..hehe

    ReplyDelete
  19. Ingat sekali cash out tadi dpt 1k+, takpe saya doakan lepas ni ye Elissmie..

    Saya baru 4x cash out, jauh lagi nak dapat 1k :)

    ReplyDelete
  20. oklah tu kak...saya ni nak cecah rm100 pon x tau bile agaknye...hahaha

    ReplyDelete
  21. skrang mesti lagi banyak punyer kan.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)