Tuesday, May 14, 2024

Lunch Date @ Shell Out , Vista Alam , Shah Alam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. 

First of all, Happiest birthday Faidah. Semoga diberkati dan dirahmati Allah sentiasa. Didoakan agar diberikan keampunan bagi umur yang telah berlalu, keberkatan pada usia yang mendatang, dilapangkan & dilimpahkan rezeki, diberikan kesihatan berpanjangan, diberikan kemudahan dalam semua urusan yg baik, sentiasa istiqomah dijalan yg benar serta  dianugerahkan kebahagiaan di dunia & akhirat.
Amin Ya Rabb...


Tahun lepas Ida belanja kami kat sini : 


Kali ni Ida pilih dekat area Seksyen 14 pulak. Mula-mula nak makan kedai Ustaz Don tapi Hari Jumaat pulak sebelum Jumaat dah tutup kedainya. So cadang nak makan kat Nippon Sushi tapi sebab walk in, ramai pulak orangnya. So kami pusing-pusing cari kedai lain. So terjumpa lah Shell Out . Deko dalam dia pun instagrammable so kita terjah je lah kan. Tq Ida belanja kami lagi. 



Kami amik set Lunch ni. Tak silap ada promosi RM19.90 masa tu. 


Sebelum makan amik gambar dulu. hahaha. Tapi mana gambarnya ntah. 


Kita wefie dulu la


Kali ni duk sebelah Ad. Selalu asyik sebelah Ida je. hahaha



Satu lagi 


Eh satu lagi. Love pulak. Tak payah bayar kodak kan.

 
Ida dan Kak Ema


Posing di meja makan dulu 


Love


ILU . haha


Tq Kak Ema untuk ole-olenya dari Bandung



Sebelum balik posing lagi 


Overall Shell Out , makanan semua ok ( 4/5 bintang ) . Ruang makan pun luas dan selesa. (5/5 bintang)



Shell Out® Vista Alam

B - LG -6, Vista Walk @ Vista Alam Jalan Ikhtisas 14, 1,
 Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor

Mon – Sun
11:30 AM – 10:00 PM






Wednesday, May 08, 2024

Glam Raya Infostruktur 2024

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Dimulakan dengan Glam Raya Infostruktur 2024 iaitu sambutan hari raya jabatan saya. Kali ni tak turun padang, memang datang makan dan bergambar je. Setiap tahun pun dah jadi team deko atau team hidang. Dah tua2 ni nak chill2 dan relax2 pulak. hahaha. Majlis kali ni anjuran team Bahagian Sistem Maklumat.Syabas dan tahniah buat korang yer. 

Tema baju team kami Warna Warni Raya + Selendang kat bahu. Apa yang ada jelah yer. Memang kerja bergambar dan makan gitu. Dimulakan dengan gambar BOICT dulu yer. 





Seterusnya team Gegirl BOICT







Ni dengan tambahan Fid



Arif nak jugak


Overshadow terus


Team Geng Bini Orang pulak, ni candid






Team Unit OA pulak



Tunjuk Ariff


With Boss Napi mendengar taklimat kesihatan sebelum makan-makan raya


Gegirl BOICT with Fid


Menyantuni warga pesutima aka warga pesara UiTM , Kak Yatie dan Kak Fida


Our beloved PNC yang merasmikan Glam Raya Infostruktur 2024 


Team booth kami dapat saguhati je. Hadiah by Pengarah Infostruktur ICT. 


MC of the day, Yatt & Majid 


Booth Bahagian Sistem Maklumat menang tempat pertama Glam Raya Infostruktur 2024. Ok lah. 
Bagi chance lah menang sebab penganjur Glam Raya Infostruktur 2024 kali. hahaha


Ni Booth Bahagian saya. Bahagian Operasi ICT. 



Bahagian Keselamatan ICT



Booth  Bahagian Pentadbiran


Booth Bahagian Infrastruktur ICT


Bahagian Dasar & Strategik ICT & Bahagian Pengurusan Projek ICT


Photobooth utama


Candid 


Tahniah Azril dinobatkan King of Glam Raya Infostruktur 2024



Tahniah Ziera dinobatkan Queen of Glam Raya Infostruktur 2024


Tahniah Azril dan Ziera


Last sekali meraikan Boss Hairy kerana berjaya mendapat PHD . Tahniah sekali lagi Dr Hairy. 

Semoga berjumpa lagi Hari Raya Infostruktur tahun depan. 

Throwback Hari Raya Ofiz : 








 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)