Showing posts with label my nayla. Show all posts
Showing posts with label my nayla. Show all posts

Thursday, January 18, 2024

Sambutan Hari Lahir My Darling Husbaby & My Nayla 2024

Assalamualaikum. Hari ni kita kasi throwback lah .Sambutan birthday my hubby dan my Nayla untuk tahun 2024.  Selalu double celebration tapi tahun ni kita sambut birthday my hubby dulu, bagi special sikit lah. Sebenarnya isteri yang rasa nak makan kek 2 kali . Nampak tak agenda kat situ. kah kah kah. Kali ni beli kek kat The Bakers Cottage Bukit Raja , ada promo pulak kan. Pilihan isteri adalah kek Chocolate Cheese Mousse Cake . 


Kisah kelakar siap pinjam kalkulator  The Bakers Cottage nak kira umur suami. hahaha


With anak-anak dara and me kat dalam cermin


I love you sayang. Mestilah sayang, takkan tak sayang


Lentok jap. Bersemut tak? 


Pencinta kucing . New addition - Milky - Kucing jumpa dalam lubang tepi longkang besar
Bagi apa kat suami? Suami nak duit je. So kita bagi duit je lah. hahaha


Kita belanja suami Iced Hazelnut Latte . Bubur & Kopi Moka Cafe Slow Bar ni ada stall depan Petronas Batu Belah (NGV) . Buka biasa petang sampai malam. Bubur tak pernah try lagi. 




Seterusnya 

Birthday my Nayla pulak tapi sambut agak lewat sebab birthday dia jatuh hari Isnin ( 8hb)  dan hari exam pulak kan. hahaha. So kita sambut hari Sabtu. Kek beli kat Drasani cake hauz dan my Nayla yang pilih kek Oreo . Kek kat sini sedap dan harga pun berpatutan. Yang ni tak silap tak sampai pun RM40. Cukup la buat makan kami anak beranak je pun.



Birthday girl senyum lebar la sebab dapat bouquet flower. Ada ke dia ingat mak dia recycle kakak dia punya sebab mak dia banyak beli kertas sama. hahahahaha


Potong kek 


Dari atas



Family 💜


Saya dan anak-anak dara + bulus


Hasil kerastangan Ummi as usual. Chocolate Bouquet with Ipod




Masa weekend sebelum birthday dia tu , dia request nak makan Chicken Chop kat Polperro Steak House Seksyen 7 Shah Alam


Muka puas hati dapat makan Chicken Chop 


Bongsu pun nak makan Chicken Chop jugak


Kemain bongsu ni 


Kakak sama menu dengan Ummi Lamb Chop 



My hubby amikkan gambar


Selfie with my hubby. My hubby dah kenyang, so tak makan. Tu tolong potong Nuha punya. 


POLPERRO STEAK HOUSE SEKSYEN 7 SHAH ALAM

Address: No 2, Jalan Kristal J7/J, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
SAT - THURS : 12.00 PM - 11.00 PM
FRI : 4.00 PM - 12.00 AM







Monday, October 04, 2021

Sambutan Hari Lahir Nur Nuha Humayra & Nur Nawfa Haniyya 2021

Assalamualaikum . Hari ni kita throwback birthday dua lagi anak dara tahun ni . Bulan 8 special sket sebab ada 3 celebration la sepatutnya. Tarikh anniversary perkenalan saya dengan my hubby yang jatuh pada  2 Ogos jugak sama dengan birthday my first born daughter dan my last born daughter pun bulan Ogos iaitu 24 Ogos. Memandangkan sama je bulan Ogos, kita sekalikan je lah . Lagipun kami jugak yang sambut kan. Mak tengah diet ni kita makan kek sekali jelah. hahaha. Layan gambar sekitar birthday dua beradik ni. Meriah cara kami je. Alhamdulillah . 
























































Hot Air Baloon With Mini Cadbury Chocolate by @magicsurprise_byruhil


Kek by @modernecks




Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan ada kemudahan…” (Surah Al Insyirah Ayat 5 hingga 6)



 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)