Tuesday, March 13, 2012

Anugerah Dekan, Nando's SACC Mall dan KancilBiru

Pertama-tamanya, tahniah buat Puan KancilBiru. Hari ni awal dia belanja kami sebabnya dia dapat Anugerah Dekan semester lepas. Moga-moga semester baru ni, dia dapat Anugerah Dekan lagi :) Moga murah rezeki Puan KB kita.Amin. Me pernah sekali ajer masa diploma dapat Anugerah Dekan.


Jom layan, aktiviti makan kitorang jumaat lepas. Makan lagi ?? :) 2 hari berturut-turut entry makan ni. Layankan ajer lah.Aktiviti makan-makan kali ini bertempat di Nando's SACC, Shah Alam.

SACC Mall, Shah Alam.
Lot GF 30 & 31 Ground Floor
Business Hour :
10 am- 10 pm (Mon- Thur)
10 am - 10.30 pm (Fri - Sun)
Contact No :  016- 218 3559

 

 Harus enterframekan tukang belanja, Puan KancilBiru.

 Sos yang masam-masam dan pedas-pedas ;p



 "Chicken without peri-peri is like life without love" - Peri-peri tu rupanya adalah cili burung


Menu terbaru nandos RM25.90  - Macam Nasi Beriani pun ada. Apa ntah nama menunya, lupa pulak.


 Ice Lemon Tea RM5.90

Me amik yang mild peri-peri punya sahaja. Ad sorang ajer amik yang hot peri-peri  :)  
1/4 chicken with Peri Chips & Coleslaw. RM16.90


Ni Puan KB punya.
1/4 chicken with Potato Salad & Grilled Vegetables. RM16.90

Overall ayam dia memang sedap tapi yang kurang sket adalah sosnya. Mungkin lidah dah terbiasa makan sos cili agaknya.hehehe. My hubby pun suka makan kat Nando's ni. Jom sayang, makan kat sini :)


Korang suka tak makan kat Nando's ?


24 Comments:

  1. tetiba...sedapnyaa...nak makan lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. Seingat Saya makanan yang paling sedap ialah.. bila ada orang belanja! :D hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. statement tu saya setuju sangat2 :) dan makan masa tengah lapar :p

      Delete
  3. Bestnya dah lama tak makan Nando's lagi best kalau org belanja kan? hehe :) tahniah KB

    ReplyDelete
  4. nanti tanya kat KB bila nak belanja kid nih.. nnt kid tunggu kat kolej anggerik

    ReplyDelete
  5. aku pun suka nandos tapi jarang gak makan hehe.
    congrats yg dpt dekan tu :)

    ReplyDelete
  6. Saya tak pernah makan Nando's. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tak pernah makan . makan ayam jer doc. lalalariksss

      Delete
  7. perrgghhh.. pagi2 dah terliur neh~ haih~

    ReplyDelete
  8. supaya dibelanja lagi, kena la rajin doakan KB dpt AD lagi dan lagi

    ReplyDelete
  9. aritu masa tengok JJCM, dorang ada tunjuk satu menu baru nandos ni.unik sgt..boleh la ajak ur hubby try menu tu.

    ReplyDelete
  10. lama tak singgah sini... ;)

    bestnya makan di nandos.. peri-peri tu bahasa apa? english ker.. tp betul pun, yg dah biasa makan pedas, mesti nak cili api mcm suami kakyong..

    ReplyDelete
  11. congrates KB! tak sesia peram blog...hahaa

    syoknya org belanje..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)