Monday, May 14, 2012

Menu Baru Pizza Hut,Italian Herb Chicken Chop, Jangan Makan Ketika Tengah Lapar ;p

Ni cerita 2 minggu sudah tak silap. Masa menu baru tu dilancarkan. Minggu tu jugak saya pergi Pizza Hut. Tak silap kebetulan baru dapat gaji :p Masa tu pulak Niza dan Ad cuti. So aktiviti kali ni jalan jalan di elissmie pergi dengan 2 watak baru :p Iaitu Ida dan Kak Su, dua-dua mantan boz saya :)



 

Saya order Italian Herb Chicken Chop. Gravy dia macam dalam mashed potato KFC tu tapi lebih cair sket. Jujur saya cakap, kalau saya pergi tengah lapar memang portion ini tidak mencukupi. Tapi cukup la bagi saya yang tengah berdiet.

Memang berbeza sangat presentation dalam menu :p (memang laa menu tu untuk tujuan ilustrasi sahaja tapi jangan laa bagi harapan palsu :p )


Diorang order Lime Pepper Chicken Chop
Yang ni gravy dia sahaja berbeza dengan saya tapi portion dia tetap sama jugak. 

Kedua -dua menu, RM 14.90 (tidak termasuk tax)




Section 7 Shah Alam
No.1, Lot PT1147 Jalan Plumbum 2 7/2,
Seksyen 7, 40100 Shah Alam.


Korang dah pernah cuba ke menu baru Pizza Hut ? Makan apa? Komen sket :)


 p/s:

 Menu baru pizza hut yang lain boleh rujuk sini



19 Comments:

  1. kecik bebeno....kedeng betui pizza hut, baik p makan kepsi....:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa psal..tapi sedap laa rasa dia cuma kecik :p

      Delete
  2. kecik sangat..tapi nampak best...best tak?

    ReplyDelete
  3. dah terai 2 kali dah eliss..satu black pepper chicken with lemon ntah apa nama dia ntah dengan nasik goreng dengan udang tempura tu. yang chicken lemon tu sedap la walaupun betul la gambar kat menu memberi harapan pelesu. yang nasik goreng tu ermmmm sgt la tak ok sebab macam takde perasaan *perasa* je. Tapi nengok Ahmad makan gelojoh je maknanya menu tu okeyla untuk budak2 sedng membesar dan tidak seswai utk mak2 yg sudah sedia besar. sekian..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia nak makan tu kena order sekali side order baru kenyang yer :)

      Delete
  4. hurmm.. perasan gak menu baru tue... tak tergerak nak cuba lagi...suka makan pizza jee dgn flavor baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. pizza dah selalu makan kalau ke pizza, konon nak ubah selera. nyesal :p baik makan pizza ajer mcm selalu !

      Delete
  5. smlm pegi..tp xberminat nk order menu br..ttp order pizza with sup n tambah spageti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tahu mcm tu memang order pizza ajer :)

      Delete
  6. aku terkejut gak tgk kesikitan nyer.....aku tgk meje sebelah...langsung tak jadi order

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. memang terkejut btol bila sampai tu..mak aiiii kecikkknyaa :p

      Delete
  7. Replies
    1. sedap tu sedap la tapi tak cukup.hahahaha

      Delete
  8. malam tadi tetiba aku teringin nak makan pizza, tp takderlah aku order menu baru tu (seb baik baca blog mung dulu)

    harapkan pinggan je besar..sedih kan kalau food presentation macam tu..terbantut selera

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak per.. kalau nak order tu memang kena order side order laa..saja jer dia nak suh kita order banyak2 :p

      Delete
  9. Nasib saya pi makan pizza aritu, portion dia mcm dlm gambar...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)