Friday, October 28, 2011

Tu dia...semangat nak pindah rumah sudah mai dah...


Tu dia , nampak kotak-kotak tu ? My hubby yang kemaskan tau malam tadi . Semua kotak-kotak ni baru majalah ajer yang me dan hubby beli tiap-tiap bulan selama 4 tahun ;p Beg besar dah pinjam siap-siap dengan my Long last week. Weekend ni Insya Allah pergi basuh rumah dengan mereka-mereka yang berkenaan (Long ngan Kak Long la :p)  Kunci rumah me dah ada dengan my lawyer. Katanya hari ni dia suruh staf dia hantar kat me. Harap-harapnya lah. Penantian suatu penyeksaan korang tau !!


Semalam kereta me memang bateri king kong. Asal bateri kong ajer time me bawak :p Pandai dia pilih bulu Cinta Bersulam Rindu me ni tau. Mentang-mentang tuan dia dah bagi dia pakai sport rims baru :p Melayang la RM300 siap sekali cuci sampai berkilat :)


Tq pada mechanic yang datang you jump ai jump kereta me semalam :)
Servis mereka memang terbaik : Dimana Korang Selalu Servis Kereta?


Bahagia Janji Dinda (BJD)  , terima kasih jugak menumpangkan kasih bateri pada Cinta Bersulam Rindu (CBR)... 


p/s:

Sorry sebab lupa nak allow korang comment entry terdahulu sebab me guna interface blogger baru :p  - Dah boleh komen kalo sudi especially entry Idea Warna Bilik Tidur Dengan Perabot Gelap


p/s:

Hari ni ada pakatan hari jadi. Mau makan-makan dimana yer ?? lalalalala...


Jangan terlepas peluang yang menarik.Treatment kat SPA pun boleh dapat RM48, siapa nak kasi kan? Klik sini untuk mendaftar dengan PERCUMA ok !!!    

Tudung dua tone yang menarik - klik sini laju-laju

Manjakan kereta anda di tip top service auto spa hari ini.



My Nuha | Aku Bukan Chef | Watermark For Free | Header For Free

18 Comments:

  1. semangat nak pindah nie..
    aku tak kemas apa pun lagi rumah tengah tunggu kunci je lagi...

    ReplyDelete
  2. salam...
    wah bersmngt tul ko..aku pon tmpg skaki..best kan dpt masuk umah sendiri...
    tang ide deko2 ko tu..tang bilik tdo tu klu kaler pepel gelap ngn grey cun gak..cos kaler tu leh buat kta ngantuks..hehe..klu hall..kaler2 pastel,ijau blur2 ke...nampak mcm matured la skit kaler dia...klu umah aku dulu kalerfool gtu hehe..mula2 memang mcm comey..tp lama2 bosan..cos mcm tadika...tp yelah lain org lain taste dia kan..apepon slmat berkemas...adios!

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    SELAMAT BERPINDAH. KAT MANA TU?

    ReplyDelete
  4. syoknya pindah umah baru...teruja abis...tp kena hati2 berbelanja yer... :)

    ReplyDelete
  5. dah nak dapat kunci dah.. alhamdulillah.. nanti jangan lupa jemput Raa yer datang umah baru.. kikiki

    ReplyDelete
  6. lepas cuci rumah, lagi semangat...hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya nak pindah rumah...lmbt dpt kunci ek eliss..kitorng pun lama lagi rumah nak siap.. : (

    ReplyDelete
  8. bestnye nk pindah umh br...nanti leh la deco2 mcm2...

    ReplyDelete
  9. dah nak pindah rumah ye kak, selamat berpindah.

    ReplyDelete
  10. wah sudah berkemas-kemas sudah..

    ReplyDelete
  11. hari jadi lagi ekk?
    aku ingat last 2wks baru je korg celebrate bday.

    ReplyDelete
  12. memang bersemangat betul!! tapi zaila dulu pon macam tu juga...apa2 pon selamat berpindah, jangan lupa jemput kitorang ke rumah baru nanti;)

    ReplyDelete
  13. Patutlah hari tu nak comment entry Idea Warna Bilik Tidur Dengan Perabot Gelap tak boleh, den dok lah refresh2, tak keluaq juga tompat nak comment tu...huu huu.

    Pasal kotak2 bagai nie, teringat balik masa kami nak pindah rumah haritu...penuh satu bilik rumah sewa lama dengan kotak, itu satu hal bila dah masuk rumah baru nanti nak punggah balik brg2 dlm kotak2 nie lagi satu hal :D

    BabyIntan’s latest n3:
    Colgate Barbir Toothpaste
    Too SEXY!
    Peraduan Gaya Adik Bulan Ini Pa&Ma!
    Beware! Renungan Menggoda Cik Arissa…
    My Barbie Doll!

    ReplyDelete
  14. patutla maring x leh komen..ngaju dh la; x ingat dh nk komen gapo muahahaha

    ReplyDelete
  15. Whaha.. dah nak pindah ke rumah baru ek! Tahniah! Tapi sebelum tu dapat ujian dulu..

    Post Terbaharu Saya - Bila Perlu Menukar Kasut Sukan?

    ReplyDelete
  16. mmg bersemangat waja sungguh neh...

    ReplyDelete
  17. selamat berpindah eliss....wahh..bestnyer !! suasana dan environment lain tu yg akan mendifferentkan kehidupan kita...sgt sonok!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)