Wednesday, October 12, 2011

Rezeki tergolek, ada ker istilah ni ?

Rezeki tergolek ni boleh ker disitilahkan kepada Durian Runtuh ? Semua tergolek macam durian baru gugur kan..hehehe


Durian Runtuh- keuntungan yang diperoleh dengan tidak disangka-sangka. credit to : source


Inilah yang dikatakan rezeki tergolek. 
Akhirnya cek Nuffnang yang ke - 7 telah kunjung tiba dan baru pagi ni depositkan ke bank. 




Menang cabutan bertuah dan cenderahati event hari INFOTECH.

Tak sia-sia jadi AJK makan-makan kan :p



Hadiah hari lahir dari Ad, masih menunggu hadiah dari KB dan Kak Ema :p
Pakatan kita Jumaat ni kira on yer :p Sila decide kat mana nak sambut belated birthday me yer :)


Hadiah hari lahir dari Liya, http://mrsharis.blogspot.com/



p/s:

Entry hari ni bermotifkan sajer nak bagi korang jelez..hehehe :p Larikssss




p/s:

Gambar ni sajer letak nak bagi korang semangat buat kerja bila tengok ada boz besar :p
Sebab ada ramai rupanya silent reader blog aku adalah staff UiTM :p

Samsung Galaxy Tab.Pasti tidak mengecewakan, klik kat sini laju-laju.

20 Comments:

  1. tergolek bergolek..sume golek2 la...huhu syukur rezeki

    ReplyDelete
  2. bilo nk letok gmbr yusry ngajar di uitm pulok eliss? hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah..wah nie bebetul jeles nie...


    erm.....best nye dpt hasil dari nuffnang,baru pestime cash out nie,biasanya sebulan kn?

    ReplyDelete
  4. apa2 pun tetap rezeki. alhamdulilah

    ReplyDelete
  5. ni rezeki bergulung2, ehehhehe :)

    ReplyDelete
  6. kau memang buat aku jelezzzzz teramat sangat...

    ReplyDelete
  7. tergolek meh?? bukan terpost ker..hahaha

    tahniah apa pun...mmg best ada side income kan

    ReplyDelete
  8. tergolek meh?? bukan terpost ker..hahaha

    tahniah apa pun...mmg best ada side income kan

    ReplyDelete
  9. jumaat eh? ha jumaat la aku bagi hadiah ko...hehehe

    ReplyDelete
  10. gmbr last tu mmg xbuleh belah.
    aku nak klik tggl komen pun teragak2.
    hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah eliss...murah rezeki....

    ReplyDelete
  12. rezeki bergolek dah tergolek... tahniah2..

    ReplyDelete
  13. terjatuh ker tergolek ker semuanya rezeki tu...

    ReplyDelete
  14. agak2 ko boss besau baca blog ni x?hehe...mana tau silent reader gak kan...:p

    ReplyDelete
  15. Kalau ada rezeki terpijak, mesti ada rezeki tergolek :D

    ReplyDelete
  16. help! help! aku tak pernah dapat satu pun lagi cek nuffnang. sob sob :(

    ReplyDelete
  17. bab2 rezki tergolek mmg saat plg bhgia..rs nak senyum sepjg hr je bila dpt. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)