Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Header Belog Percuma ?

** TEMPAHAN DITUTUP

Korang nak header secara percuma???

Kalo nak header percuma, Mestilah follower belog elissmie.com dan korang perlu copy ajer blog badge aku [klik kat sini ]dan masukkan kat belog korang kat sidebar paling bawah ker pun tak kisah lah dengan tajuk Free Header By:  dan masukkan blog badge aku ajer :)

Contoh macam kat bawah ni lah , selagi korang menggunakan free header dari aku. Dah tak nak guna, boleh remove lah :) no heart feeling k!



* Bila dah letak blog badge me dalam belog , sila laa email me dan bagitau lah nak design macam mana yang korang nak dan attach gambar mana yang korang nak tapi saya bukan pereka grafik profesional yer. Cuma suka-suka ajer.

*Me design berorentasikan gambar asal pemilik belog sahaja....Tak reti design dolly atau kartun..Harap Maaf..

Jangan lupa cakap korang dari belog mana yer..boleh laa aku kenal belog korang yer..ataupun tahu saiz header jika tak dinyatakan..


* Kalo ada design pakai tangan ker word ker bagus jugak, boleh aku try buat yer tapi hasilnya kita tunggu dan lihat ajer lah dan 3 kali boleh alter sampai korang puas hati.. * TAPI kalo tadak design, aku bubuh sesedap rasa sahaja macam mana aku nak buat yer..

Lebih 3 kali, ko upah orang yang pakar lah, banyak cekadak pulak :p

First come First Serve. 1 header maksimum seminggu lah.

Hantar sekali banner asal yang korang pakai, boleh aku tau saiz nak kena buat tu..Tadak laa menggagau :p

Email me : elissmie [at] gmail [dot] com

Dah email bagitau lah kat komen box yer takut termasuk spam mail folder ...

Antara design dari tangan yang tak berapa kreatif ini :-

































 Klik untuk pembesaran berganda kuasa 23. Pangggg !


Cara Tukar Header Di Blogger 

1) Log Masuk ke Blogger.com
2) Pilih  Layout 

3) Klik pada gadget yang ada tulis (Header) - Klik Edit
4) Pilih header yang anda mahukan.Klik Browse.
5)Placement - Klik pada Instead of title and description. Save.

My Nuha | My Hubby | Watermark For Free
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

1 Comments:

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)