Friday, June 17, 2011

Deng deng deng, Aladdin ...Naik Motor Tak ada Lesen....

Hari ni lambat sket baru ngadap blog. Entry auto published dah abes :p Hari ni, ada tazkirah pulak pasal akidah.Ramai rupanya orang memohon untuk murtad. Nauzubillahiminzalik.Semoga kita semua tidak tergolong dalam golongan tersebut kan..

Antara kata-kata yang boleh memesongkan akidah :-


"Zaman Nabi dulu tak der Gillette tu pasal nabi bela janggut "

"Hukum Hudud tak boleh dijalankan nanti ramai orang yang kudung dan tak der batu nak buat jalan "

Ingat, dengan kata-kata sindiran sahaja pun boleh memesongkan akidah, bukan pengikut Ayah Pin sahaja tau!


Renung-renungkan dan selamat beramal :) 

 

Entry hari ini diakhiri dengan ustazah kenit tengah solat :)
Moga jadi anak yang seolehah yer sayang :)



Siapa nak buat calon menantu ni ???

eh lupa cakap...Budak kecik ni la nyanyi Deng deng deng, Aladdin ...Naik Motor Tak ada Lesen....

tapi versi dia

Deng deng deng, Aladi...Naik Motor Tak ada Lesen....bla bla bla( aku pun tak faham ;p )



p/s:


Hari ni tengah hari ada orang nak belanja..Biasalah, pakatan hari jadi kan :) Setiap tahun pasti ada..Apapun, happy bitrhday Niza the Kancil Biru !!! Tq in advance dear :)


p/s: 


Tq pada Niz sebab tak lupa bagi aku ole-ole dari Sabah secara paksa :p FM tu :) hahahaha.
Maklumlah boz tak bagi aku ikut korang hari tu ke Sabah tu kan. :p
 Dan Kuih Cincin yang dah tinggal serdak baru teringat nak snap..hehehe

p/s:

Entah bila dapat pergi ke Sabah..Dalam mimpi ajer kalo nak pergi free-free :p Apa pun tak boleh !!Apa pun tak boleh !!


Welcome to FM Family, FM Sabah :)

p/s:


Kereta korang kotor tak ? Apa kata weekend ni korang pergi basuh kereta kat tempat yang terbaik dari ladang . Sila singgah kesini yer untuk servis yang tip top. Tip Top Services Auto Spa!!


Baju Kanak2 Original (Nike, Timberland, Polo) untuk dimiliki.Klik sini .


Selamat berhujung minggu !!


8 Comments:

  1. comelnya ustazah kecik ni heheheh :)

    ReplyDelete
  2. comelnya nuha tu pki tudung...

    ReplyDelete
  3. heheh byknya iklan dlm entry ni hehehe

    ReplyDelete
  4. tu pasal cakap jgn sebarang cakap, nauzubillah tergelincir akidah

    ReplyDelete
  5. whoaaa.....banyaknya koleksi FM tu....

    ReplyDelete
  6. comel anak kak eliss bertudung ni
    -wife-

    ReplyDelete
  7. Knur pun ada peti sejuk Hitachi tapi FM takdelah penuh sgt. hehe

    ReplyDelete
  8. tolak satu hukum dlm Alquran,maka jatuh jd afir...nauzubillah...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)