Monday, June 20, 2011

Terima kasih kerana melukakan Cinta Bersulam Rinduku :p

Terlebih dahulu, Selamat Hari Bapa kepada semua yang bergelar bapa. Korang bapa juara satu dunia :)Terima Kasih :)

Terima Kasih kepada my hubby kerana menjadi bapa juara satu dunia :) - Sang Pemimpi.

Off topic :p Ada celebration kecil-kecilan tapi gambar lupa nak upload :p Citer lenkali la.

Ni nak citer pasal Cinta Bersulam Rinduku.Masa balik kampung hari tu, Cinta Bersulam Rinduku kena langgar tapi tiada kecedaraan jiwa yang berlaku sebab owner dan bini owner tengah sibuk dengan preparation terakhir majlis sambut menantu adik dia :p


Aku dah bunyi gedegang dah tapi sebab tak der suara orang menjerit ke hapa masa tu, aku buat dek jer tapi tetap cakap kat dua orang kakak ipar aku yang tengah bertungkus lumus sediakan paper beg orang bertandang esok. Harap bukan kereta aku kena langgar sebab baru jer sambung insurans petang tadi :p

Sekali, betul la weh, kereta ku telah pun dilanggar orang dan owner tu telah lari. Macam abang besar ajer,siap tinggal pesan ajer kat budak-budak kat situ. Apa2 hal contact dia.Seb baik budak situ nampak dia langgar.Kalo tak mesti dia langgar lari ajer..


Macam ni punya calar tadak hal ka??


Kereta korang pernah kena langgar lari?

p/s:
my hubby berjaya mendapat RM200 atas kelukaan Cinta Bersulam Rinduku :) 
seb baik dia nak bayar :p
Abang Long ka , Ayahanda ka semua kena bayar :p


p/s:

Siapa tahu tempat makan kat area PD yang menarik ? Kalo boleh alamat sekali :p

Kalo dekat dengan Tiara Beach Resort PD, lagi bagus :)


10 Comments:

  1. tak penah, tapi ieda sokmo langgar orang, suka hayal bwak kete ;p

    ReplyDelete
  2. nasib baik abang long bayra...kesian cinta bersulam rindu u...nasib baik x luka parah

    ReplyDelete
  3. Salam..
    klo nak yang best kt peedee tuh mmg payah nk jumpe..klo ade pon sgtt laa lambat..bole tertido klo tunggu..kt area tiara tuh ade kedai dpn AADK..tu pon cam biskut kejap ade kejap tutup..papepon all the bestt..klo sy gi peedee, sy selalu mkn kt umah mak metua kt pasir panjang jeek..hehee..jgn marah naaa..:D

    ur new blog fren
    mrspuex.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. me pernah terlanggar keta student heheh me bayar RM100 :p

    ReplyDelete
  5. pernah..masa tu balik kg n ltk keta kt umh sewa..bila balik tgk abis pintu kemek n siap calar2 bagai..mmg rs nk marah betul..dahla xde tgl no hp ke ape

    ReplyDelete
  6. nak pi PD ke weiii?
    wah..bermandi manda di TBR nmpk

    ReplyDelete
  7. pernah parking kat uptown danau kota... balik2 tgk dah ada kemek... huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. gua peduli apa lu abang long ka ayahanda ka...gua abang lagi besar itu kawasan...lu tak bagi 2 ratus lu mayat...tau takut!!! hahaha!!!

    ReplyDelete
  9. Kereta I pernah kena langgar...walau sipi tapi tercabut gak plat number and calar balarnya

    ReplyDelete
  10. cinta bersulam rindu? aku punya nama ciki. hehe..ciki pernah kena langgar dengan motor dari belakang, masa kat roundabout. ciki tak kacau org pun, tgh tunggu turn nak keluar dari roundabout.tiba2 budak motor tu langgar, dia kata tak nampak ciki.mak aii..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)