Wednesday, June 15, 2011

Aku Halimunan a.k.a The Stories..Sw33tdarling | Advertiser @ Elissmie

Selamat petang semua. Mata semua dah kuyu ajer kan. Almaklumlah dah sudah makan tengah hari. Korang dah makan ka? Kali ini segmen tajaan elissmie akan membawa anda mengenali sebuah blog peribadi pulak.

Browse 6X faster with Opera Mini!



Korang pernah baca belog Aku Halimunan a.k.a The Stories..Sw33tdarling ? Kalo belum pernah baca boleh terjah sini. Klik laju-laju yer...




 Follow lah belog dia nescaya korang akan mengenali empunya tuan belog yang cantik rupawan ...tapi sorry lah sebab ini belog isteri orang yer :) Dah punya 3 orang cahaya mata . Bila nak menambah kak ? larikkss...

Belog ini macam blog aku jugak, entry macam-macam ada punya. Tak caya korang pergi la intai...Antara entry yang menarik perhatian aku :-



Pesta Sushi - maklumlah aku ni sushi ni kurang gemar tapi bila tengok kak amy ni buat sendiri, terkagum sekejap..nampak sedap. Bak setalam kak aku kak !! :)



Macam mana meraikan - Restoran Istana Bambu, boleh jadi bahan ni untuk segmen jalan-jalan cari makan di elissmie kan :) Ni dimana yer Amy?

 DSCN5096

Let’s Merentas Masa Lampau - syok juga baca entry yang membawa kenangan dan mengimbas balik tempat kenangan masa dulu-dulu ni...Aku pun ada jugak snap tempat aku dilahirkan dulu...Lenkali laa story psl aku tu yer :) Lagipun aku snap signboard jer pun..hahahaha

p/s:


http://kedaisw33tdarling.blogspot.com/

Kalo korang nak tahu, dia pun ada online shop tau , boleh terjah sini jika berminat :)

Ni free promotion jer tau :)Amy tak bayar untuk promote online shop dia .

Bagi yang nak bertukar blog badge ,boleh copy coding kat bawah ni yer :)













Apa tunggu lagi ? Mari lah terjah http://sw33tdarling.com sekarang ! Aku kata sekarang ! Sekarang lah wehhh...

p/s :

Tempoh pengiklanannya adalah selama 6 bulan di  Elissmie.Com dan berharap dia berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan mendapat hits yang baik dari belog aku ni :)

Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah  
RM 3/Sebulan dengan belog aku disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . Tiada Banner? Boleh aku designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sidebar yer :)

Atau pun ingin bertukar banner dan link secara PERCUMA dengan blog aku, boleh klik disini .

1 Comments:

  1. wahhh dapat free iklan tuk kedaisw33tdarling

    muaaaahh sikit kat ko!....

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)