Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, July 29, 2016

Suasana Sambutan Aidilfitri 2016 Bahagian Pembangunan & Pengurusan Sistem

Hari ni jamuan hari raya jabatan terakhir kat ofiz kitorang. Kemuncaknya adalah ofiz kitorang lah. Layankan jer la gambar posing hari raya. Mungkin tak semeriah tahun-tahun sudah sebab semua dah berpecah dan dah tak ada pertandingan deko dan hias booth macam tahun-tahun sudah. 



Jemput masuk ofiz saya . Deko pun simple-simple sebab last minute baru nak deko kan 


Sebelum santap kita posing dulu 


Kaki wefie memang pantanglah nampak kamera kan 


Sebelum tetamu yang lain datang kan.. posing sajer tuan rumah..

Tak habis mak kat tepi  potong lemang tu 


Ada gambar boz en khanafi terselit kat situ 


Antara juadah yang sempat saya snap. Yang lain dah tak sempat dah . Ada lemang, tapai, rendang ayam dan daging, satay ayam dan daging, ketupat 


Special hari ni Nasi Dagang dengan sambal ikan serta acar timun


Pencuci mulut yang tinggal. haha


Sebahagian staf Bahagian Pembangunan & Pengurusan Sistem 

 Geng baju @icahfa

Posing dengan team email .. haha. Kembali berdua 


Gambar sorok dagu. kah kah. Bagi nampak kurus konon..


Ada beza kan..hehehe


Misai lawan en suami nampak. hahaha. my hubby tak ada misai..keh keh keh


Amik aura anak lelaki. hahaha. Anak rai ni..

Lin cakap tak pernah bergambar dengan eliss. Ok boleh . hehe


Tengok anak si rai tu, apalah makcik-makcik ni tak berenti posing 


Saka kat gambar kata si zul..sabar jer la kak yat..


Saka yang dah pergi..hahaha


Pengacara nona katanya.. dibelakang tabir 


Feeling-feeling  pengacara nona 

Antara jemputan yang hadir memeriahkan majlis 

Masa ni tengah potong lemang.. Macam makcik-makcik.. kekeke


Apsal boz tak pandang kamera tu . 


Ada tambahan fazreen kat situ 


Bahagian kitorang tapi tak cukup korum 

video

Orang nak boomerang, nak jugak.. haha. Layankan jer la. 


Berakhir sudah raya @ ofiz untuk tahun ni. Moga bertemu kembali tahun depan jika ada umur yang panjang ...

Daripada Abu Hurairah RA juga, bahawasanya Rasulullah SAW telah bersabda, “Sesiapa yang beriman dengan Allah dan hari akhirat maka hendaklah dia memuliakan tetamunya, sesiapa yang beriman dengan Allah dan hari akhirat maka hendaklah dia menghubungkan silaturrahim, sesiapa yang beriman dengan Allah dan hari akhirat maka hendaklah ia berkata yang baik-baik atau mendiamkan diri”.

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)