Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, August 29, 2014

Deko hari raya dan hari kemerdekaan di pejabat

Aci tak lagi cerita deko raya ni ? Nasib lah yer walaupun syawal dah berakhir. Tapi hujung minggu ni ada lagi open house kan dan jamuan raya gabungan jabatan kitorang hari ni. Tuan belog sibuk macam lebah pulak minggu ni. Malam semalam siap pergi ofiz sebab nak migrate server .Nasib baik sampai kul 10 malam lebih diorang suruh balik sebab estimated 1 hari siap rupanya dapat siap pukul 5 lebih pagi semalam.Alhamdulillah semua dah ok bila test! Tinggal lagi satu server tak sempat buat. Sekali lagi kena datang tengah malam nanti. Moga dipermudahkan.Aaaminn..


Mula-mula cerita raya jabatan kami...


Tuan pengarah pun ada sekali..


kami @ Jabatan Pembangunan Sistem



Try #Wefie sekali :p


Geng tudung Zawara in the ofiz :p


Ni geng tudung sugarscarf vs Zawara eh :p


Geng Purple pulak


Nak selit jugak hari berkabungMalaysia hari tu 

Ini pulak hari raya pejabat kami...Macam biasa mestilah ada pertandingan deko booth. Macam tahun lepas, tahun ni pun deko ikut rumah sukan.



Merah juara tapi dari belakang..



Rumah saya, kalah tapi bukan erti mengalah. hahaha



Ini deko raya rumah juara.
Rumah Kuning



Ini pulak deko raya Naib Juara
Rumah Biru



Ini pulak deko raya yang ketiga, Rumah Hijau, rumah Ad



Kak Ema pun datang hari raya jabatan kami .


Gambar dirumah kuning berlatarbelakang rumah biru

With loyal advertiser ,Tauke Tupperware ni,  Wan :)

Sempena nak menyambut kemerdekaan yang ke 57, atas inisiatif sendiri kami kumpul duit beli bendera untuk hias ofiz. Maka terhasillah deko hari kemerdekaan .Terasa sangat patriotik pulak bila masuk ofiz. Lain macam perasaan tu kan.


Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 57 !
#disinilahirnyasebuahcinta #malaysiamerdeka57
Kat ofiz korang ada deko sempena hari kemerdekaan tak?


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer