Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, September 12, 2014

Space walk @ I-City - Shah Alam, Selangor

Hari ni cerita jalan-jalan kat I-City masa bulan 3 hari tu. Entry throwback lah kiranya ni..hahaha.Sebenarnya masa tu tengah kalut duk buat sistem untuk negara so tak sempat nak update blog sangat.#lastlastsistemsiaptapitakgunabuatsakitahatisaja .Sampai terlupa terus nak update bila dah lama tu kan. Semalam belek-belek handphone baru perasan yang tak pernah up entry ke I-City dengan my ma dan my Abah.Ini pertama kali bawa diorang pergi I-City. Diorang bukan minat sangat. Yer lah takat tengok lampu jer kan. hahaha. Tak sampai sejam diorang dah ajak balik. Jom la layan gambar yang diambil kat situ. 



Mula-mula amik gambar dengan cendawan dulu. Adik cendawan tepi cendawan :)

Tuan belog tumpang posing

My Nayla dah larik. My Nuha with my beloved ma dan Abah.

Katak si katak lompat

Pokok krimas kan belakang tu :)

My Nuha with Kereta kuda 

Pokok bercahaya 

Bergambar dengan my Ma dan Abah

Kaktus pun bercahaya. Dalam ni ada ride jugak untuk kanak-kanak macam train.
RM5 per entry tak silap.
Flamingo kan ni 

My Nuha masa ni dah dapat kaki dan kali pertama datang. Memang kerjanya berlari jer kerjanya

Haruslah selfie kan :p

selfie lagi

My Nuha hubby ajak naik Space walk. Tak silap ketinggian 100 cm keatas jer boleh naik.


Hubby beli kad ni RM5. So top up RM20 untuk naik space walk ni. Untuk 2 orang. Kalau 4 orang pun RM20 lagi jimat. Tapi my Ma dan Abah tak nak naik ..hahaha

Ni snap diorang masa kat atas tengah naik space walk

Dah pergi mengelilingi pepohon bercahaya

My Nuha kat atas space walk tu

Kemain lagi bawak stereng berpusing keatas..hahaha

Katanya siap ada music lagi dalam tu

Ni pandangan dari atas space walk

Ni yang terminal space walk rasanya

Pepohon bercahaya dari atas space walk

Yang ni pun ada ride tapi belum cuba lagi

Cendawan yang kitorang bergambar tadi dari atas

Nampak tak kitorang kat bawah tu...hihihi


Cuti sekolah nanti mesti penuh orang kat I-City. Korang ada plan nak pergi I-City ker??

Beli tupperware disini

https://www.facebook.com/KatalogTupperwareMalaysia

Cuci kereta hujung minggu


https://www.facebook.com/TipTopAutoSpa

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer