Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, September 01, 2016

Katalog IKEA 2017 | Wishlist tahun 2017

Assalamualaikum ! Hai September ! Korang dah dapat ke Katalog IKEA 2017 ? Biasa bulan September, mesti ada orang hantar Katalog IKEA kat depan rumah tapi tahun ni macam tak nampak bayang pun. Harap-harap balik petang ni, katalog ada kat depan rumah macam tahun-tahun sudah.  Tapi dah tak sabar nak baca boleh lah tengok kat sini  [ KATALOG IKEA MALAYSIA 2017] .



Yang tak suka tengok versi web boleh siap-siap download kat handphone kat Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ikea.catalogue.android

Apps Store - https://itunes.apple.com/MY/app/ikea-catalog/id386592716?mt=8

Jangan lupa tukar Settings ke Malaysia. Default dia United Kingdom. 

Wishlist tahun 2016 hari tu semua dah beli ke? Hahaha. Sekarang dah masuk tahun 2017. Yang mana tak sempat nak beli 2016 kita bawak ke tahun 2017 pulak yer. Katalog Tahun 2017 ni saya tengok banyak bermain dengan warna kelabu gelap. Mungkin warna yang in untuk tahun 2017 . Namun bagi saya, tu dah warna tahun 2011. Sebab memang tu warna saya cat semua bilik tidur rumah saya pada tahun 2011. hahaha . Sekarang dah bosan cuma tak tahu bila nak tukar warna lain. Layan dulu la gambar dari Katalog IKEA 2017 kat bawah ni. Ada 6 Kategori ,  Sleeping, Organising, Bathroom, Kitchen dan Relaxing. 


Berkenan kat tempat gantung kat belakang tu. 


Yang ni memang idaman kalbu dari tahun lepas, So ini wishlist tahun 2017 , ALGOT System ni lah untuk bilik belakang tu . 


Kabinet tu yang menarik tapi kecil sangat . Tapi yang besar mahal pulak. hahaha


Menarik pulak dinding bilik air dia..hehehe


Bila nak tukar sofa baru yer sayang. Sofa dari zaman baru kahwin lagi kat rumah tu. 


Yang ni dapat masa EGM kelab kat ofiz ni yang dah rasmi dibubarkan..Sobs


Yang ni pulak wishlist zaman bila tak ingat. Petang ni boleh pasang yer sayang. hahaha
Senang mak nak simpan tupperware dalam almari atas. Chewah..macam banyak..Kat bawah ni lah rupa kang kalau dah siap pasang..hehehe


BEKVÄM
Step stool, aspen
RM 59 


Korang dah tengok ke Katalog IKEA 2017 ? 


Daripada Abu Hurairah RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, “Sesiapa yang menempuh satu jalan untuk mencari ilmu pengetahuan, maka Allah memudahkan baginya satu jalan untuk menuju ke Syurga”

(Hadith Riwayat Muslim)
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)