Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Saturday, June 18, 2016

Minyak BeBe Anugerah Rahsia Bayi Tidur Lena

Kenapalah saya baru tahu tentang Minyak BeBe Anugerah ni. Bila saya banyak baca banyak testimonial positif di Facebook Anugerah ianya memang sesuai sangat untuk my Nayla yang selalu kembung perut semasa bayi. Dulu memang boleh dikatakan hampir setiap malam dia akan menangis macam kena pukul sebab tak lena tidur. Macam - macam minyak lah saya sapu sampai satu tahap saya biarkan dia menangis sendiri sebab letih punya pasal. Saya pun naik pening dengan minyak-minyak tu. Minyak kemana saya kemana. hahaha.

Terkenang semasa dulu. #mygadisbunga #36weeksbaby



Terkenang semasa dulu. #eh #jangankecamsaya


Bila saya cuba Minyak BeBe Anugerah ni bau dia memang lembut saja dan tak seperti minyak-minyak angin yang kuat baunya tu dan yang best tak melekit dan tak panas, memang sesuai sangat lah untuk bayi kita kan. Kalau korang nak tahu minyak ni rupanya mengandungi Minyak Kayu Putih, Serai, lengkuas, Pudina dan Limau Purut. Patut lah bau ajer rasa macam nak makan. Minyak ni bukan sahaja untuk bayi, tapi yang dah tak bayi pun boleh. Kebetulan hari tu , anak saya sakit perut sebab banyak sangat makan masa berbuka, letak minyak ni lega sket perut dia. 



Testimonial Positif Minyak BeBe Anugerah 





Disamping kembung perut yang menjadi masalah utama bayi kita, Minyak BeBe Anugerah turut membantu : 

 Menghangatkan tubuh bayi,
• Melembab dan melembutkan kulit bayi.
• Menghindari bayi daripada kesejukan, angin pasang dan sawan angin.


Harga bagi sebotol Minyak BeBe Anugerah

 Semenanjung Malaysia :   RM 15.00
Sabah & Sarawak :            RM20.00

Korang berminat untuk mendapatkan produk ini? Sila PM/SMS/Whatsapp  dengan keyword “BeBe”

✔ PM di  http://bit.ly/PMAnugerah
✔ atau SMS/Whatsapp ke 019-222 7006

Untuk pembelian secara online : http://www.anugerahwellness.com/index.php/minyak-bebe-anugerah.html

Untuk maklumat lanjut :

Website : http://www.anugerahwellness.com/index.php/minyak-bebe-anugerah.html

Facebook:  https://www.facebook.com/anugerahwellness


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)