Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, August 27, 2015

Jatuh cinta dengan Instant Shawl 2 Muka pulak !

Hari tu dah jatuh cinta dengan Naelofar Hijab Chic N Basic  . Skang dah jatuh cinta dengan Instant Shawl 2 Muka pulak. Memang senang betul la pakai Instant Shawl 2 muka ni atau Double loop ni. Setakat ni dah ada 4 helai . Gila malas nak pakai tudung bawal skang ni. Sebab saya ni alergik dengan keronsang. Kerongsang baru saya pulak pin dia panjang sket so asyik la terbuka tudung saya. Kerongsang lama hantar balik kat kedai emas sebab patah pin dia untuk baiki. Hari raya haji ni pulak la baru dapat gamaknya. 


Jom la saya tayang koleksi tudung dua muka saya yang super senang nak pakai dan tak perlu pin pun sebenarnya tapi saya saja pakai untuk lebih kemas.


Ni instant shawl yang pertama. Yang ni beli dengan ofiz mate jugak. Kain crepe.Masa ni la jatuh cinta kali pertama dengan Instant Shawl 2 Muka ni. Senang tak perlu lilit-lilit kan cuma sarung jer ke muka dua kali gitu :)

Yang ni yang kedua. Masa tu ada jualan kat bawah ofiz. Terus beli satu lagi. 

Masa hari raya hari tu pun saya memilih untuk mengenakan tudung Instant Shawl dua muka jenis crepe jugak. 

Yang ni gambar hari ini. Sebenarnya tudung ni asalnya adalah semi instant jenis cotton tapi saya dah alter jadikan dua muka. Senang ajer caranya. Boleh follow Tutorial Cara Jahit Tudung Dua Muka kat sini. 
Kalau semi instant lagi senang sebab cuma perlu jahit satu bahagian lagi jer kat bahagian pipi tu. 


Gambar semalam. Yang ni koleksi terbaru yang saya ada jenis kain chiffon macam Naelofar Hijab Chic N Basic. Bergambar di ofiz baru :) Yang ni kawan ofiz saya jual. Kalau berminat jangan segan dan silu contact kawan saya yer :)


Material: chiffon gorgette

Price : RM25.00 sehelai beli 3 RM70.00
Add RM6.00 for postage untuk semenanjung
Add RM7.00 for postage sabah serawak

PM/Whatsapp: 016 - 2120 969

Korang dah ada ke koleksi Instant Shawl 2 Muka??



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer Comments (RSS)