Tuesday, June 14, 2011

Kedai Makan Mana Lagi Tomyam Seafood Ikan Bakar cekik darah?

Hari ni nak cerita pasal JJCM di elissmie.com . Kali ni kita merantau jauh sket iaitu ke Gua Musang, Kelantan. Nama kedai Kedai Makan mana Lagi Tomyam Seafood Ikan Bakar.Tak caya ?



Korang baca lah kat sini :)


Kedai tu terletak berdekatan dengan Maybank dan Lembaga Tabung Haji Gua Musang.Ada banyak lagi kedai di deretan ini..
Kitorang sampai dalam pukul 7 petang...
Ni plak time nak meneruskan perjalanan ke Machang...Gelap dah..Kul 8 lebih macam tu.


Apapun terima kasih kepada Kak Long yang menaja dinner kami malam tu :)
Moga murah rezeki..Maklumlah orang dapat bonus besar :)

Wajah tuan belog harus ada :) Berangan berdua :p

RM58 instead of RM510 for a Rejuvenating Facial + Face Guasa Massage + Ear Candling + Hand & Foot Massage + Eye, Neck & Ultrasound Machine Treatment + Cash Voucher & Lucky Draw at Skinnic Wellness, Kepong.


Ni sorang lagi nak letak mana..hahahaha

Jom lihat apa yang kami makan malam tu :

Paprik seafood (2 orang makan ) + Tom Yam Seafood (2 orang makan ) + Kailan Ikan Masin +Ikan Bawal Goreng Kunyit + Nasi Putih 5 + Air Laici + Kopi O + Kopi Ais + Carrot susu

Rasa makanan boleh tahan la.Lagi satu yang geram, dalam menu tulis macam-macam.Bila nak order manjang jer takder.Last-last Long aku tanya apa lagi yang tak ada..hahahahaha.

Cer teka berapa kitorang kena ??

-
-
-

-
-
--
-
--
-
-
RM 70++ Harga memang standard Shah Alam btol la kat kedai ni.Ntah2 Shah Alam lagi murah :p

p/s:

Memang kena ban la dengan kami kedai ni lepas ni :p Entah bila nak pergi lagi pun tak tau laa :p

Ni antara yang sempat snap la..


Paprik seafood..


Kailan Ikan Masin

Sambal belacan tak tinggal :p


Menangi hadiah seperti iPad 2, Play Station 3, iPod Touch atau kad prabayar bernilai RM300! Gila kau kalo tak klik !
My Nuha | My Hubby | Watermark For Free | Header For Free

6 Comments:

  1. salam perkenalan..

    pergghhh...meletops..tgk pepagi nih dh lapa la plak..adoii.

    oredy folow ur blog..nnti rerajin singgah sini k

    http://mrspuex.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah..mahalnya, kt s.alam pon x mahal cam tu, last week sy mkn nasi putih 5, bubur nasi 1, tomyam 2, daging goreng merah 2, sayur campur 1, telur dadar 2, air semua tea o ais limau br rm45...dashat la kedai kt g.msg tu..

    ReplyDelete
  3. memang mahallah tu...agknya dia tahu orang luar kot..

    ReplyDelete
  4. ntah2 ambil kesempatan sbb nampak cam orang luar yg datang makan

    ReplyDelete
  5. kelasss nuha..siap pakai spek mata...ekekeke

    ReplyDelete
  6. Mahai ya rabbi.sewa hotel pun mahai.lebih dari kl

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)