Friday, June 24, 2011

Tolong pilih untuk aku, nescaya muka korang berseri-seri :p Ok, tipu...

Tapi aku doakan muka korang berseri-seri gitu..Sempena dengan penstrukturan semula ofiz aku ni, pihak atasan suh buat logo baru lah kiranya untuk ofiz kitorang. Hadiah yang ditawarkan adalah barangan IT bernilai lebih RM200. So, aku amik la peluang menggunakan tangan yang tak berapa nak kreatif ni. Kalah pun tak per :p Kalo menang dapat hadiah kan :p



 Tapi satu penyertaan ajer yang perlu dihantar oleh seorang peserta. So korang silalah membuat pertimbangan untuk aku atau idea baru yang lebih menarik kombinasi design-design aku kat bawah ni. Jika aku menang konon2, Insya Allah, akan dapat RM10 tunai / topup bagi design yang aku hantar dan menang :p (1 orang sahaja tapi kalo ramai betul makanya, kena buat cabutan bertuah la )

Tarikh tutup tekaan adalah pada 28/6/2011 sebelum 12 tengah hari :) Tak perlu buat entry, cuma jadi follower belog aku dan komen kat entry ni sahaja. Mudah tak ? Dan lebih menarik, Insya Allah akan ada 3 cabutan bertuah untuk semua peneka iaitu ole-ole dari Port Dickson.Selamat membuat tekaan !!



Design A
 Design B
 Design C
 Design D
Design E 
 
 
 
p/s:
Tak sabar nak memanjakan diri di Tini Spa tengah hari ni....Kalo korang nak memanjakan diri jugak, jangan terlepas peluang ini pulak. Klik sini


9 Comments:

  1. salam
    nak teka boleh
    DESIGN C

    TQ

    ReplyDelete
  2. wahhh..bagusnye kak elies..hihihi..
    kak elis,seme design yang akak buat cantik.susah gak nak pilih tp iera rase ierqa pilih design A la.

    ReplyDelete
  3. ena teka design C
    cantik la

    ReplyDelete
  4. try gabungkan tulisan design E dengan latar C, gambar pendrive tu kekalkan. pastu tengok hasil dia camna...

    ReplyDelete
  5. aku sker design E..kene ng namanyer

    ReplyDelete
  6. suka Design E tp kalau tukar kaler biru lagi cantik kot

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)