Friday, April 29, 2011

Bekas telur cantik-cantik dan murah, nak dapatkannya dimana ?

Bukan aku nak memperbaharui perkahwinan yer :p Ini nak cari untuk satu-satunya adinda yang belum menamatkan zaman bujang dan bakal melangsungkan perkahwinan pada 4 Jun  nanti.  Semua mintak orang sponsor :p Syokk  laa ko dik... Aku pun sudi jugak kiranya sponsor bekas telur tu pun sebab ma aku request..hahahaha



Sorry, single but not available..
Gambar aku cilok dari fb dia. Weh, ko bila nak approve hakak as friend ni hah?

pic credit to : here
P
Pilihan aku yang macam seramik-seramik macam ni.

Aku ada tanya ofiz mate aku, dia cakap sebelah De Palma Hotel Shah Alam ada tempat jual barang-barang perkahwinan murah-murah dengan kata lain dengan harga borong laa kiranya. So, esok ingat nak pegi sana serbu. Ahad nak ke KL, sebab kat Chow Kit kakak aku cakap pun ada. So marilah kita survey banyak-banyak tempat. Sekarang masa untuk berjimat yer... :p (Ker kedekut ?  :p )

Nak pergi Nilai 3 memang malas lah. Kalo boleh nak cari area KL atau Shah Alam ajer..Terimbau pulak kenangan ke Nilai 3 dulu  nak cari barang perkahwinan, siap ada check list lagi barang-barang nak beli dan tampal segala tok nenek resit dan bil dalam buku tu. Buku tu masih ada dalam simpanan tapi dah berhabuk..hehehe

Korang tahu tak kat mana lagi aku boleh cari ?

p/s:

Hari Ibu nanti ada plan apa- apa tak untuk ibu korang ? Jom bawak mak kita ke Summit Subang USJ dan  join  "Mom On Facebook" Snapshot Contest.Klik sini laju-laju kalo berminat yer :)


p/s:

Basuh kereta,cat kereta lusuh anda dengan harga berpatutan disini yer : http://tiptopautospa.blogspot.com/


12 Comments:

  1. adik k.eliss ke 2? ngat kn model mana td..hahahah..ehm gi chow kit pun ok..bnyak pilihan gak..murah2 lak 2...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. alamakk aiii dah lm xterlibat dgn hal kekawin nih. hehe.. tp ms ila kawin dulu, sebok ke nilai 3 gak. segala bunga telur & tmpt ltk telur angkut. hehe

    ReplyDelete
  3. dulu saya survey kat klang eliss.murah2 dan byk pilihan

    ReplyDelete
  4. whoaaa cantiknya.. dni nak survey untuk majlis kawen nanti:)

    ReplyDelete
  5. Baru ingat nak suggest suh pegi Nilai 3.... malas la pulokkk hahaha

    ReplyDelete
  6. a'ah..klang pun ada.
    sedia duit je la kalo kat shah alam

    ReplyDelete
  7. pg gm plaza kat chow kit tu.Situ mcm2 pilihan ade

    ReplyDelete
  8. eliss..orang kata kat nilai 3 murah kan?tapi kalau kat perak, kat area jalan kuala kangsar, ipoh memang murah and berbaloi berbanding ngan nilai 3..murah betul tau!
    tapi kat perak le hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. stylo lah mamat nih.. hehehe

    bunga telur takmo ka eliss? leh order kat saya.. hikhik

    ReplyDelete
  10. BEST GILER BLOG AKAK.. LG2 TANG MAKAN2... SUPERB.. HUHU BAB CARIK2 BRG KAWEN NI MASE SY NAK KAWEN SY BYK CARIK KAT BALAKONG N THEN KT GM PLAZA.. ADE JEK IDEA SAMPAI KT SANE TU NANTI...

    ReplyDelete
  11. klang jln taiping..pastu tgkt atas skali alam sentral..kdai romantika kot

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)