Friday, April 22, 2011

Perkahwinan Diraja HRH Prince William & Kate Middleton LIVE boleh tengok kat Hypp TV?

Perkahwinan Diraja HRH Prince William & Kate Middleton LIVE boleh tengok kat Hypp TV? Korang tak percaya ? Boleh klik sini laju-laju...jangan bernafas :p






p/s:


Hari ni busy nak siapkan sistem yang nak kena lauching Isnin ni. Oh, kenapa hari ni hari Jumaat..Ko jadikan hari ni hari Isnin pun aku redha dalam keadaan ini..hahaha.Over :p 14 hari lagi...Sign SPA..Semoga Allah permudahkan urusan kami...Amin....

Teaser,



 
Master Bed Room :p


Nak beli set cadar yang cantik dan menarik dengan harga berpatutan ?Boleh jenguk sini...

9 Comments:

  1. wahhh..smgt nak pindah kan?
    dah packing lum?
    i dah dpt bygkan rumah u camna..hehehe

    ReplyDelete
  2. oh nyum nyum..dah terbayang2 nak makan free..hahaha

    ReplyDelete
  3. sure jadi wedding of the year ni kan

    ReplyDelete
  4. eliss, beli dri developer ke sub-sale?..selamat pindah rumah..tak sabar jugak nak pindahhh..ngeee

    ReplyDelete
  5. wahhh nak masuk umah baru ke???

    tengok kat astro jer pun ada kan

    ReplyDelete
  6. elis,
    jgn lupa jemput pi hsewarming tau

    ReplyDelete
  7. mg lps kami pun baru tanda tgn SPA. skrg tunggu nak bayar yuran apa-ntah-namanya. kira mcm peguam punya bayaran rasanya.

    ReplyDelete
  8. tahniah..rumah baru..ble buat open house nanti ya

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)