Thursday, April 28, 2011

Menang Pengubahsuaian Dapur Bernilai RM80K ??

Aku sekarang tengah mode verangan membayangkan aku menang Hadiah Utama Pengubahsuaian Dapur bernilai RM80K oleh Eric Leong ! Surpriseeeeee !! Sukanyaaaa :)

Sebenarnya, Isnin lepas ke Tesco beli susu my Nuha dan ternampak contest ini. Dan hadiahnya adalah Pakej Pengubahsuaian Dapur Bernilai RM80K. Mak ai..Nak buat dapur macam mana yer dengan RM80K. Boleh renovate satu rumah aku ni..hehehe





Tarikh Tamat : 31 Mei 2011
Teaser :


Dapur rumah aku nanti..Insya Allah..

Siapa nak makan pizza hut separuh harga , klik sini laju-laju yer :)


Ni plak pelan lantai dapur rumah aku...

Rumah aku nanti, memang ada wet dan dry kitchen...

Jom layan aku verangan ok...Aku nak design dia, lebih kurang design-design bawah ni laa Eric.. Eh , :p

Kat Dry Kitchen tu aku nak L-Shape la...Tema Hitam Putih :) Konsep Luxury Minimalist Kitchen.



Yang ni ok dah, cuma L dia tu belah sini, macam gambar dalam pelan lantai dapur kat atas tu..



Kalo macam ni best jugak, part depan tu aku boleh potong bawang ker sayur ker kan :)


Yang ni cun jugak part L-Shape dia tu...mana-mana jer laa..janji konsep
 Luxury Minimalist Kitchen yer Eric, eh  :p

Kat bahagian wet kitchen pulak, nak simple ajer..nak letak dapur untuk masak ajer..tapi tak jumpa pulak yang hitam putih ..macam ni laa lebih kurang..


Simple tapi luxury yer Eric :p


Yang ni memang UiTM dihatiku :)



Memang nak la style ada island macam ni, tapi kena ukur lah rumah dibadan sendiri kan..
Yang ni, kena beli rumah lain pulak kalo nak buat..hehehehe


Eric, Dining room termasuk ker dalam pakej pengubasuaian dapur ni ?? hehehe

Aku dah laa belum ada set meja makan ni...



Nak yang macam ni boleh :) Lalalalalarikssss...



Kalo tak boleh macam tu, Macam ni pun tak apalah...hehehe

p/s:

gambar semua dari google , lupa nak save credit..

p/s:


Siapa nak makan pizza hut separuh harga , klik sini laju-laju yer :)



19 Comments:

  1. wah shantek2 la semua eliss, kita pun nak verangan sama la...

    ReplyDelete
  2. Bestnya dah ada umah sendiri kan, bleh buat macam2

    ReplyDelete
  3. alahai, besnya hadiah...
    kena tanya sedara yang anak dia minum susu dugro nih. ;-)

    ReplyDelete
  4. fuhhh.. kalo dapat tu, memang berbaloi lah!

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dear amin.

    syoknya weh umah baru nanti ada dry kitchen sekali. sungguh sesuai dengan kau yg rajin masak...kan.

    ReplyDelete
  6. nak join excited jugak!! heheh

    ReplyDelete
  7. best giler dapat dapo cantik... nanti mood masak pun meluap2

    ReplyDelete
  8. wahh..mode berangan tak hengatttt...
    sampai tak hengat nak save credits.

    ReplyDelete
  9. verangan dulu..mana tau jadi kenyataan :)

    ReplyDelete
  10. wah..syoknya!! tp kenapa dapur je kan??

    mesti xsabar nak pindah rumah baru kan..pasni bulehlah nak beli perabut comel2;)

    ReplyDelete
  11. Bagus..boleh join...

    Anak saya pun minum susu Dugro...

    ReplyDelete
  12. ikut verangan skali..*_* best2!!

    ReplyDelete
  13. wahhhhhhhhh...gile tarabas punye verangan..tk trcapai dek akal ku hehehe bertuah la sapa dpt tu ek..

    ReplyDelete
  14. perghh..RM80K...nak verangan sekali la camni!

    ReplyDelete
  15. wahhh...bestnyer...aku pon pengguna produk dugro...
    leh la nk berangan jugak...ngeh3...

    ReplyDelete
  16. base creative contest ni elis ;) selamat berjaya ya. wan pasti xjoin ~ damia xminum susu. supot geng2 yg join contest ni dengan meriahnya :D

    ReplyDelete
  17. wahh cantekk..(cam dalila cakap...) bestnyer kan eliss berangan2 camni...akak pun tumpang cuci mate ni...mai lar kiter sesame berangan...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)