Monday, April 25, 2011

100101

Cantik betul jumlah visitor belog me pagi ni :)

Korang dah join ker race kat churpchurp ? 

Korang boleh menang  iPad 2, BB Bold 3, iPod Touch atau paling cikai pun tiket movie 2 keping wehh!

Macam biasa, klik sini laju-laju nak join :)

p/s:

Masih tengah gigih menyiapkan sistem.. Last Friday, aku balik pukul 6 lebih.
Sekali bunyi ketik-ketik-ketik, terus cabut..hahahahaha. Boleh tahan penakut aku ni yer :p
Bekerja di bangunan yang wujud dari tahun 70 an ni wehhh :p

Korang pernah jadi orang terakhir balik dari ofiz ?? 
Seram tak ??



Oh, sebelum terlupa, korang dah test drive ke Exora ? Kalo nak test drive, klik sini laju-laju...Vrooooooooooooomm

p/s:



Tq yer Puan Zima, sebab bagi Fm & Kek Sarawak :)



9 Comments:

  1. penah pegi buat support kt satu opis ni..jam dah kol 7ptg, sekali dengar bunyi 'ssssttttt!'.. terus pack laptop and cabut gak. hahaha

    esok nya siasat apekah bunyi itu, rupanya bunyi spray air freshner yg sangkut kt dinding tu..cet!!!

    ReplyDelete
  2. pernah gak jd yg last balik dr ofis.sunyi giler..tapi sbb dok leka buat keje, x perasan pun :P

    ReplyDelete
  3. pernah drive, dan selalu drive Exora.

    sebab ayah saya guna Exora..~haha

    ReplyDelete
  4. dah biasa jadi org pertama & terakhir kat opis..kdg2 dengar cam suara boss berdehem..huhuu..buat kering jer

    ReplyDelete
  5. Pernah gak masa korje dulu balik yg plg last...tapi ok je...hee hee :D

    Cantik lah itu nombur, nasib baik lah sempat snap kan eliss, buat kenang-kenangan :)

    Latest two entries:
    Safi Rania Gold
    Art Time With Arissa The Painter!

    ReplyDelete
  6. pernah akak.. smpi kol 8.30 palingl lmbt blk.. mcm2 depa crita tp x pernah lg la.......................

    akak nak tanya, nureen masih belum terima - 1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari Diaper Cakes by ShilaShower, utk hadiah pencarian si cilik tue sbb nk wat n3 seperti syarat contest.. hehhee.. ( x sabo sebenarnya nk tgk adiah tue) hehehee.. klau dh pos x pe la nureen tunggu ;).. kain cotton yg nureen terima tue baru jek tempah eat baju kurug pahang boria ngan anak.. ehhehe

    ReplyDelete
  7. apa la korang takut sangat ada bunyi2 pelik kat opis, korang cakap2 la dengan 'dia'...konpem lepas tu senyap...

    aku nak jemput uncle seekers datang buat penggambaran kat opis aku...mai la uncle, bawak group2 seekers tu...aku bawak dan kenalkan pada 'penghuni' kat loji ni...

    hahahahahaha!!!

    ReplyDelete
  8. kat UiTM tu mcm2 cerita pernah Knur dengar. hehehe saje mengusik Eliss lg :P

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)