Monday, April 11, 2011

Akhirnya, Si Gebu Pink Itu Milik Aku :)

Ok,akhirnya Si Gebu Pink ini milik aku. Terima kasih kepada my dearest hubby. Biarlah ianya bukan Blackberry, tapi tanda ingatan dan kasih kamu kepada isteri yang saya carik..hahahahaha Ayat tak boleh belah..

Sayangkan isteri ,

belikan hadiah hari-hari...

setuju tak??

p/s:

tak setuju, angkat keyboard tinggi-tinggi..larikss



Inilah buah hati terbaru :)
Beli dari Nokia store, dijamin ori !
Nokia C3 .RM400 percuma Memory Card 4GB.


Casing RM 10 ajer..
Yang ni beli kedai lain..hehehehe :p

p/s:

Dengar cerita , ada orang dapat bonus..Kalo ku tahu awal-awal, harus ku sambar Blackberry..hehehe..



 

25 Comments:

  1. waahhhh dah dapat dah! tahniah!

    ReplyDelete
  2. sib baik tak dak kaler purple...kalau tak harus hang rembat perpel kan...hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah tak dapat blackberry dapat hp nokia camni pun dah okey..

    Coretan Terkini: Dipersimpangan dilema..tulun!!!tulun!!!

    ReplyDelete
  4. cam aku punya tapi color je lain kekeke.. janji hp sudehh :p

    ReplyDelete
  5. Wahahaha... best tu dapat Nokia C3 baru :) ada WiFi :)

    ReplyDelete
  6. C3 kite... hehehehe.... best best

    ReplyDelete
  7. review lah hp ni...sebab saya pun nak beli hp...malas nak beli hp ribu2 ni...takda duit...:)

    ReplyDelete
  8. wah.. fink kaler lg..
    tingin gak nk tukar enset baru.. tp masih baru lg.. heheh, nnti tak psl² kena cubit tinge... ;p

    ReplyDelete
  9. wahhh..kita ada hadiah yg sama....
    c3 pinky...fm my asben also

    ReplyDelete
  10. patutla ada bau kedai..smpi ke FSG ni :P

    ReplyDelete
  11. shantek, idaman kita gak tu, mau beli hujung bulan ni...wee...

    ReplyDelete
  12. Encik suami melabur je dulu nanti encik suami mintak aksesori motor la...hahaha!!! bukan mahal pun, mungkin full face helmet, LED tail light, side mirror and best from the best...exhaust system arrow or yoshimura...hahaha!!! ada brani ka suruh beli superbike?

    ReplyDelete
  13. mak aih,..pink lagi!
    aku suka! aku suka!
    aku setuju statement sygkan isteri, beli hadiah hari2..yeah!

    ReplyDelete
  14. wow cantik ar....jeles ni...macam nak jugak jer...heh heh heh

    ReplyDelete
  15. zaila pon pau duit laki buat beli enset tp tulah, husben xser wi beli blackberry, beli nokia jah tahan lamo..huhuhuu

    ReplyDelete
  16. tahniah gitu dear. jaga baik-baik ye sigebu ini.
    ;))

    ReplyDelete
  17. aku mintak yang ini la dr somi ku... tapi di beli kan yang lain pulak!!

    ReplyDelete
  18. mesti nak bertwitter ni.. mauhahaha

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)