Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, June 22, 2011

First time sambut hari bapa, gunakan anak sebagai alasan :p

Tahun ni, kira pertama kali sambut hari bapa untuk my hubby. Sebenarnya tak dirancang pun :p Weekend hari tu, my nuha main dengan seramik bentuk kek Mak Long dia.Sekali, dia nak bawa balik umah seramik tu.Pastu aku cakap lah kat dia, kejap lagi kita beli kek birthday untuk nuha.Terus dia bersorak kau ! Kelakar btol !Bijak jugak guna taktik anak ni. Dah alang-alang nak beli kek ni kan, terus laa celebrate Hari Bapa :)



Ni kek yang my Nuha pilih :) 
Tak pandang kek lain dah. Aku tunjuk kek coklat dia buat tak layan ajer :p

Nak melancong ke Hongkong, mudah ajer, Klik sini...

Yang diraikan ...
My nuha ingat birthday dia la tu :p Aku nyanyi2 kat tepi tu :p Kira pre-birthday my Nuha sekali la.
Maklumlah masa birthday dia nanti bulan puasa :p



Sedap kek ni.Beli kat King's Confectionary , Tesco Shah Alam..
RM 31 tak silap.
Korang suka tak makan kek ? 








Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

21 Comments:

  1. br je mkn kek king's confectionary smlm..yum2

    ReplyDelete
  2. of kos la suka makan kek :)

    ReplyDelete
  3. me suka cupcake ajer
    mr hubby tak suka cake kecuali banana choc kat secret recipe hehe

    ReplyDelete
  4. ok le tu...2 in 1..nanti kalau tak cakap camtu merajuk laks dia..

    ReplyDelete
  5. daku suka gak kek..eisya pun sama..nampak kek je besday dia..hihi

    ReplyDelete
  6. hehe...budak2 kalo kek mmg suka...pastu mkn krim kek..huhu

    ReplyDelete
  7. bebudak ni dia tahu ada kek, ada lilin pun dah happy... tak kisah laa nak sambut apa pun.... hahahahaha

    ReplyDelete
  8. meriahnya kek abah nuha...kalau anak kayrul nie, maunya abis dimakan krim tue pastu kek ditinggalkannya

    ReplyDelete
  9. cantiknya kek utk abah...hehe...

    sy x suka kek yg berkrim...

    ReplyDelete
  10. habis tak kek tu? ke ad alagi ? kalau adalagi, pos kat sini pleaseeeeeeeeeeeeeeee hehehe

    ReplyDelete
  11. ko kan eliss!!
    huuuuuuuu
    nyosal aku masuk sini tgk kek.
    dah ngences nih.
    dahlah kwn baik dtg.
    aihh!!

    ReplyDelete
  12. sumpah terus teringin nak makan kek :')

    ReplyDelete
  13. advanced b'day utk Nuha.
    ;))

    p/s
    b'day aku pun bulan puasa.
    hihi

    ReplyDelete
  14. comelnya kek yg nuha pilih..pandai nuha pilih

    ReplyDelete
  15. nak sket kek...terliur tengok!

    ReplyDelete
  16. kek king's sedap!!! bukan anak2 aje suka... ummi ngan ayah pun layan sama kek ni lagi2 kalau kek coklat~

    ReplyDelete
  17. whoaa....so colorful kek tu....bagus untuk aura seri ....hehehehe

    ReplyDelete
  18. aku dari dulu sampai sekarang, suka sangat makan kek black forest..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)