Wednesday, August 24, 2011

Berbuka Puasa yang ditaja yang terakhir untuk bulan Ramadhan...

Masih ingat entry Berbuka Puasa di SACC Convention Centre, siap ada In-Team perform tu :p Kali ni, kami kesana atas jemputan my hubby pulak. Alhamdulillah, jimat tenaga mak noks :p Me memang suka masak tapi sekali sekala tak memasak, heaven jugak :) Setuju ?


Tanpa membuang banyak tenaga, meh laa kita suh pictures do the talking :)



Seminggu ajer pentas sudah tukar. Dulu belah kanan, ni belah kiri..
In - Team masih lagi perform tapi masa ni tak perform lagi.


Harus bergambar dulu sebelum makan :p



Meja kami. Masa ni kawan hubby tak sampai lagi..Depan pentas tu.



Nasi Briyani for my Nuha dan Nasi putih for me. 
Gulai daging kambing, ikan masak kari,udang berkacang dan carrot steam.


 Dessert yang sungguh sedap. I loike. Bread pudding still my fav to the max :p
 My nuha tanya " Hah Lizard?? "  :p

Satay kali ni kurang sedap sket compare dari hari tu. 
Dan ada lidah lembu jugak . First time try. So-so lah :p

 Ni hubby punya lauk :)


Dan Nasi Kambing Kebuli (Bak kata Niza, Kambing Kebuli = Kambing kena buli ;p)

p/s:

Tamat sudah. Lepas ni, kena masak sendiri ajer lah kat rumah. 
Eh, my hubby ajak makan kat Shid Seafood pulak :p Our all time favourite place :) Bila yer?? Bila yer ??


p/s:

Korang dah dapat biskut raya yang diorder ? Aku dah dapat 2 balang kuih makmur dan popia kecil.


12 Comments:

  1. kebulu.. ramai kambing kena buli nih... hehehehe

    ReplyDelete
  2. kambeng bebuli tu menjadi kegilaan ramai kan? kekeke

    ReplyDelete
  3. sedapnye sate...ni yg buat ngidam ni :)

    ReplyDelete
  4. bestnye makan free....mak xde org nak taja pon....big bos hubby aka abg ipaq br sekali jek banje bebuka...kat kedai bese2 jer...bila la vendor dorg nak ajak bebuke kat otel tek...dh nak abes ramadhan pon...

    ReplyDelete
  5. alaaa..ko..lain kali bawak la aku..hehe..

    ReplyDelete
  6. amboi,ibu lagi lentok dari nuha la..hiih..

    ReplyDelete
  7. berbuka sakan gitu dear.
    selamat selamat selamat.

    ReplyDelete
  8. sodapnya la hai nasi beriani tu..

    ReplyDelete
  9. fuh! sedap2nye makanan...

    aku tahun ni takde buffet langsung...

    ReplyDelete
  10. baru ni akak makan kat seri melayu tp ntah laa tak rasa apapun yg sedap

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)