Thursday, August 18, 2011

Berbuka Puasa di SACC Convention Centre, siap ada In-Team perform tu :p


Kelmarin kami berbuka di SACC Convention Centre. Ni pun orang belanja. Alhamdulillah.Pilihan makanan dia banyak jugak la.Dan yang penting sedaplah kan. Boleh makan lagi selepas moreh. Siap ada solat terawikh berjemaah kat surau di tingkat 2. Kalo bawa telekung sendiri lagi bagus sebab ramai orang .Cakap banyak pun tak guna, jom laa layan mata :p





The Ramadan buffet is priced at RM65 nett for adults and RM30 nett for children aged from 6 to 10 years. For details and reservation, call 03-5511 8814.
Email: enquiry@saccconventioncentre.com
Website : http://www.saccconventioncentre.com/


 My hubby yang melayan anak dara me makan sebelum waktu berbuka :p

Ada jugak gambar kami bertiga akhirnya :) Air oren adalah refill selagi korang duduk kat situ :p

 Kak Ema dan anak daranya, single and available . Status maknya lah, anaknya tak tahu :p

Untuk kulit yang sihat dan mulus , klik sini laju-laju ...

 Dayana dan Niza the KB




Meja kami..Tengok anak sapa lah tu tengah hirup aiskrim..hehehe
 


close up sket :) Atia rupanya :)


Makanan kami..punyalah banyak :p

Ni my portion. Diorang punya fofular menu - Kambing Kebuli  . Satay tu memang sedap !

Ayam berempah , paru goreng dan brocoli.Sayur harus ada untuk me :)


Kuih muih. Bread pudding with vanilla sauce dia sedappp sangat...



Kumpulan In-Team tengah perform :p Segan nak pergi amik depan2, so zoom ajer la :p


p/s:

Isnin ni pun kami akan kesini lagi , jemputan hubby pulak :p


p/s:

Again !!! Maaf lah pagi-pagi dah tayang gambar makanan :p
Dugaan...dugaan...dugaaan....macam citer P-ramlee daa :p



34 Comments:

  1. mmg sedap cz aritu dpt preview mkn2 sini b4 puasa:)

    ReplyDelete
  2. si atia suka sangat aiskrim....asyik muka aku jer amik aiskrim.....

    ReplyDelete
  3. untungnya ada org belanja..kita takde org nak belanja pun..huk huk huk

    ReplyDelete
  4. saya pon beriftar kat sane smlm..mmg best mknanan die..berbaloi2 gak byo memahal..hihi...nntikan kemunculan cerita di blog saya ok!..:D

    ReplyDelete
  5. adik kite pon pegi sini ari tuh...ada saujana perform jugak kan...

    wajib la adik kita pegi sbb dia adalah awek salah sorang ahli saujana tuh....

    opppssss tlepas ckp suda....

    ReplyDelete
  6. smlm igt nak berbuka kat sini. tp tak jadi. kalau tak dpt jmp kak eliss (walaupun tak kenal)..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah...bestnye elis...ni kira bajet sndiri ke ade org sponsor ni? hehe

    ReplyDelete
  8. kambing tu menggoda jiwa dan raga..sedap tak?

    ReplyDelete
  9. mmg tergoda dgn entry menggoda ni. hihi.

    ReplyDelete
  10. huhuhu.. sedapnye.. makan sampai lebam ar nih!!

    ReplyDelete
  11. meriahnya makanan kat sana...tak ada orang ke nak belanja kak aya ni? he he


    salam kenal dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  12. wah sedapnya...memang nampak mantop la menunya nyum2

    ReplyDelete
  13. tak penah dgr kambing kebuli.lain ke ngan kambing golek? eli x mkn kambing

    sape yg selalu belanja korang ni? murah rezeki dia sbb belanja org berbuka puasa ;)

    ReplyDelete
  14. Haha nasib baik akak tengok ni malam2!

    ReplyDelete
  15. Sesekali dpt mkn kat luar sonok gak. Lps mkn angkat muntot je hehheh

    ReplyDelete
  16. @Atia Adina seb baik free, kalo kena bayar, bangkrap mak.hehehe

    ReplyDelete
  17. @KiD sedap tau..lembut gila daging dia.

    ReplyDelete
  18. @amirah alahai, kesiannya. tak dpt nak nolong.hehehe

    ReplyDelete
  19. @mrs puex oh yer ker..jgn lupa sharing kat sini :) tapi kalo bayor, me x kuasa..hehehe

    ReplyDelete
  20. @aLeen aVriL oh yer ker..tak de plak mlm tu. mungkin mlm lain.

    ReplyDelete
  21. @Razis kalo x mesti leh kenal2 kan. tak kenal bleh kenal :)

    ReplyDelete
  22. @cik Jue Aka Ibu Farisyah sedappp :) seb baik tak tertido kat sana..hehehe

    ReplyDelete
  23. @sawaNiLa.com sedap sangat..lembut2 manis2, terasa kekambingannya..hehehe.dan yang penting tak hamis :)

    ReplyDelete
  24. @kakchik@ella boleh laa terjah kesana petang ni :)

    ReplyDelete
  25. @|| NaFiRaa || tak laa lebam mana, setakat makan kat atas tu jer la

    ReplyDelete
  26. @Kak Aya hehehe. kita pun orang belanja kak, kalo dak tak pergi la :p Salam kenal jugak

    ReplyDelete
  27. @e.l.i.z.@ dia macam golek jugak tapi mungkin ada rempah sendiri laa kot..

    ni vendor ofiz tu.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)