Friday, August 12, 2011

Ramai lagi ker macam saya, hantar kad raya guna pos??

Me every year mesti bagi kad raya especially buat my parents dan parents in law .Disamping tu kepilkan sekali gambar my Nuha yang terbaru macamkan cucu ni tak balik beraya kat kampung :p Bagilah me berangan duk oversea.hehehehe :p




Kalo korang nak hantar pada me kat raya , email la me elissmie [at] gmail [dot] com untuk dapatkan alamat. Insya Allah, me balas . Kalo tak sempat tahun ni,  tahun depan :) Lepas tu me featurekan kat belog ni dan ada backlink ke belog korang ok ?


Backlinks are incoming links to a website or web page .The number of backlinks is one indication of the popularity or importance of that website or page (for example, this is used by Google to determine the PageRank of a webpage).source : here

p/s:

Tak sabar pulak nak menunggu kad raya dari korang. Kalo korang sudilah :)

p/s:

Eh, pos malaysia keluarkan poskad raya tau, RM5 untuk 8 keping poskad siap dengan setem 30 ¢


p/s:
Churpchurp sudah berwajah baru ... Korang dah daftar ker ? Klik sini laju-laju

RM10K korang nak buat apa ? Klik sini laju-laju..

Jam untuk hari raya ? Menarik sungguh, dapatkannya disini..

Untuk Duit raya untuk persiapan hari raya , klik jer sini..

Kereta nak balik kampung belum basuh lagi ker? Hantar jer kat Tip Top Auto Spa ni bagi warga Klang atau Shah Alam, cuma di seksyen 7.


22 Comments:

  1. rajinnya eliss..skrng dah tak antar kad raya dah..kecuali opis la untuk klien

    ReplyDelete
  2. ku pun suke anto kad raye kat family di seberang laut sane.. siap kasi yg bunyik2 lg tuh.. hehee...

    ReplyDelete
  3. i am not one of them.. dh lama lupa cara tulis kad raya heheh

    ReplyDelete
  4. disebabkan ko dah tanya alamat aku td maknanya aku kena p cari kad raya jugak la pasni..sebagai balasan.. :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak anta kad raya..rindulah zaman terima kad ni dlu..excited tul bila dpt kad..hihii

    ReplyDelete
  6. rajinnye. dh lameeeee tk beli kad raya. sbb skarang smue pakai sms n fb aje.

    ReplyDelete
  7. kad raya punya sentimental value...sama la macam surat mak korang kepada abah korang...surat korang kepada laki korang atau surat laki korang kepada korang and isteri-isteri dia a.k.a madu korang...

    zaman sekarang semua nak senang dan mudah dalam apa jua perkara...sebab tu banyak benda yang tak melekat di hati...

    ReplyDelete
  8. eliss, hantar lah kad raya kat org yg btul2 duk oversea ni. org sini nk hntr...kad raya pun takde kui3x

    ReplyDelete
  9. dah lama x tulis kad raya.. tapi suka kalo dapat kad raya.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. dah lama tak antar kat kawan2..tq tolong remind, blum beli kad raya tuk cikgu skolah..hehee

    ReplyDelete
  11. tingat ms kat aussie. terhegeh2 sbb xde kad raya.hahaha. kesian kan?

    ReplyDelete
  12. dah lama tak hantar kad raya..dah kurang orang jual..

    ReplyDelete
  13. saya saya.... saya sedang menulis kad raya

    ReplyDelete
  14. mahal lah setem skang ni.60 sen kan (alasan kedekut tak bertempat.tsk!)

    ReplyDelete
  15. mahal lah setem skang ni.60 sen kan (alasan kedekut tak bertempat.tsk!)

    ReplyDelete
  16. mmg rajin la eliss nie hantar kad raya..

    ReplyDelete
  17. Kalau dapat kad raya yang ada lagu2x lagi best kan....

    ReplyDelete
  18. thn lepas ada kad raya sendiri,tp tahun ni takde huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. kid tak dapat laaaa.. eliss hantar laa.. hehehehe

    ReplyDelete
  20. bagusnya..lama dh x bg kad last masa sek2

    ReplyDelete
  21. hik3..tahun ni tak antar lagi kad raya..ada berpuluh2 kad raya blom guna...

    sowwi,ambil gambar tanpa kebenaran

    http://www.eyriqazz.com/2011/08/small-contest-teka-pemilik-blog.html

    ReplyDelete
  22. lg bermakna dpt kad raya...drp e-kad hihi

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)