Tuesday, December 06, 2011

Photobook Pertama , korang dah ada ?

Semalam, me dah serah kunci rumah sewa kat owner.Sedih, sebak , tak keruan bercampur baur.Bayangkanlah dah 4 tahun menyulam cinta rindu dendam dan mengayam nostalgia suka duka . Rasanya macam baru semalam basuh rumah tu, kan Ad. [Ayat novel - Pengaruh ombak rindu btol la, harap ada tayangan di Astro First ].Syg, mohon update alamat bil Astro dan Broadband :p

Semalam, me dah berjaya beli satu photobook 8x 6 inches Image Wrap Photobook Album - Matte Lamination at Phototalkz kat Milkadeal cuma RM 52  [Register percuma disini, klik laju-laju]. Harga asal adalah RM 208 tau. Mana nak dapat kan ? Me dapat less lagi RM20 (kupon milkadeal) so total semua sekali adalah RM32.


Me dah teruja dah nak design photobook pertama me tu.Ada 38 page yang diorang kasi tak termasuk cover depan dan belakang tau. Me ingat nak letak gambar-gambar kitorang dari awal perkenalan, pertunangan, pernikahan, persandingan, mengandung sampai lah sekarang.Tak sabarnya. Korang kalau nak jugak, boleh la klik sini laju laju . Cepat tinggal 6 hari lagi !!!

Ni  antara contoh photobook [credit to] Phototalkz .Memang nampak cantik sangat. Korang dah ada ke photobook?


IMG_0250
IMG_0233
IMG_0258
IMG_0225
IMG_0220
IMG_0219
IMG_0222





16 Comments:

  1. aku beli 2voucher aritu....dah buat 1...ada 1 lg xbuat2...hehe

    ReplyDelete
  2. murahnya...nanti dah siap jgn lupa letak dlm blog ye

    ReplyDelete
  3. xpenah ada lg..tp mmg murah kan kalau beli kat milkadeal..

    ReplyDelete
  4. menarik gak ni..tapi aku macam tak banyak gambaq nk letak...hahaha

    ReplyDelete
  5. mmg teruja tgk deal2 promo tu kn..kita dh bli kt groupon..mcm nk bli lg...hahahah

    **kt penang aritu kita p mkn gk kt kg pelek tu

    ReplyDelete
  6. Nanti dah siap, jangan lupa tayang kat blog yer..

    ReplyDelete
  7. @eT wah. yer ker. hr tu tgk promo mcm mahal2 lagi :p ni murah terus ajer rembat.

    ReplyDelete
  8. teringin jugak, tapi ...nanti la :)

    ReplyDelete
  9. dah ada photobook pertama..smlm duk belek2 jugak deal ni ngan lagi satu groupun punya...tp hak ni lagi best kot..tengah pikir2 nak tambah koleksi..lgpun gambar sngat2 banyak...p/book ni plak lg murah than yg dah ada tu..RM79-20pages saja

    ReplyDelete
  10. teringin nak beli, tapi takdak voucher..haha

    ReplyDelete
  11. kena rajin edit gambar kalo nak buat photobook nih kan~ kena orang yang rajin + banyak masa nak edit gambar..

    ReplyDelete
  12. dah beli jgk.. xsbr nak ltk pic holiday singapore hr tuh. hehe...

    ReplyDelete
  13. hurmmm....nanti nak buat photobook koleksi makanan laa....hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)