Friday, September 30, 2011

Siapa mudah terpengaruh dengan iklan angkat tangan ?

Ok, jatuh tangan..hahaha Me pun salah sorang yang mudah terpengaruh dengan iklan . Banyak barang-barang yang me beli mesti ada kena mengena dengan iklan. Baik produk makanan, penjagaan diri mahupun elektrik.


Iklan kat TV la paling banyak mempengaruhi seorang suri rumah yang sedang berpantang ni . Hahahaha. Makin lama me duk kat rumah, makin banyak la pengaruh iklan meresap masuk dalam badan me ni ha.. Seb baik ada 10 hari jer lagi sebelum me memulakan tugas di ofiz :p

Korang dah cuba Gardenia Delicia Waffles yang baru tu ?? Me dah try pun. Rasanya tak sedap mana pun, rasanya lagi sedap waffles yang me buat :p Tapi tekak orang lain-lain kan, mana tahu korang suka plak.

 Me beli yang Fresh Egg Vanila. Tak tahulah kot perasa lain sedap :p

 RM 1.40 untuk 2 keping waffles tu..



Lepas tu terliur plak dah nak makan Pizza terbaru tu kat Pizza Hut tu , Chunky Loaded Pizza yang asyik duk tayang-tayang jer depan mata perempuan dalam pantang ni. Kurang asam boi btol la :p


Korang dah try pizza ni ? Sedap ker tak sedap eh sebenarnya ? Ingat nak pi makan lepas abes pantang ni...hahahaha

Korang senang ker dipengaruhi oleh Iklan ???

The Samsung Galaxy SII is a gorgeous, lust-worthy smartphone that packs a punch in its slim form indeed.

17 Comments:

  1. mudah gk dipengaruhi..especially bab2 makanan...tk try lg waffle tu cz tk jmpa lg

    ReplyDelete
  2. samalah dgn aku...aku pun mudah terpengaruh dgn iklan...tp hang lg laju beli

    ReplyDelete
  3. selalu jugak terpengaruh.. tapi terliur time tgk iklan tuh jek laaa.. heheheehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah lg try waffles gardenia ni heheheh

    ReplyDelete
  5. waffle tu not bad la tapi manis... my kids suka la... pizza tu no komen..biasalah kalau pantang semua nak kan

    ReplyDelete
  6. yg wafle tu aku pun terliuq tapi tak bli lagi la...hehehe

    ReplyDelete
  7. mm.. pasal pizza tue baru mkn rabu lepas.. rasanya mcm biasa ja x brapa best.. heheh ;p

    ReplyDelete
  8. Me too sangat suka terpengaruh .....

    ReplyDelete
  9. org berpantang mmg mcm tu semua nk mkn....jap lagi dah abis pantang tak der pun semua nak terliur

    ReplyDelete
  10. baru je makan pizza tu tadi..herm..macam biasalah tak seindah yang digambarkan..huhuhu..sedap lagi pizza biasa..

    ReplyDelete
  11. Akak ikut jenis barang. Ada yg susah nak terpengaruh tapi ada yg tunjuk sekali saja dah ketaq nak pi cari, kehkehkeh!

    ReplyDelete
  12. saya susah sikit nak dipengaruhi oleh iklan :P

    ReplyDelete
  13. saya pun terpengaruh jugak especially makanan, pizza atas tuh macam sedap je. hahha

    ReplyDelete
  14. wan baru makan semalam pizza ni...sedap gak...

    ReplyDelete
  15. iklan?
    nope!
    sebabnya aku kan boleh memasak
    huhuh..
    tapikan,klu ade iklan yg berkaiatn dgn steak ker roast ker..
    mgm meleleh ayaq liuq!

    ReplyDelete
  16. ambe sudah mkn pizza chunky loaded itu...blh bg 8/10...sedikt keciwa krn isinya x setebal yg digambarkn...but overall,not bad...grab it befote too late...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)