Friday, December 23, 2011

Adakah korang penggila Tupperware??

 Me bukanlah penggila Tupperware® tapi adalah juga Tupperware® kat rumah me tu hasil rembatan dari rumah my ma kat kampung ;p dan menang contest haritu. Tapi penggila Tupperware® yang me kenali rasanya adalah arwah nenek me sebelah my Abah. Masa me kecik-kecik dulu memang me teruja tengok Tupperware® bersusun-susun dalam almari rumah dia. Dari sekecik-kecik Tupperware® sampailah sebesar-besar Tupperware® . Dalam peti ais semua dia letak Tupperware®   untuk simpan barang-barang macam gambar kat bawah ni lah alkisahnya.



My ma pulak selamba ajer bagi cucu dia Tupperware® untuk buat main tapi yang jenis kecik-kecik tu lah dalam RM30 jugak me tengok :p Tapi skang ni me simpan balik Tupperware® tu semua sebab sayang. Hahaha. My Nuha pun tak sedar Tupperware® dia me dah simpan dalam almari. Keji tak?

FreezerMate Medium Set


Yang macam ni me rembat dari my Ma tapi 3 ajer lah bukan semua :p


Rice Dispenser


Teringin jugak nak ada Rice Dispenser ni tapi tengok harga RM200++ pitam :p



p/s:

Seronok jugak kalo main kutu Tupperware® kan :p So tak terasa sangat nak beli tu.


Adakah korang penggila Tupperware??

 p/s:

Kemenangan terakhir agaknya 2011 selepas menang topup RM10 dari Eyriqazz dalam entry ini :) Dapat jugak Tupperware® ni hasil backlink seperti entry ini  :)


p/s: 

Terima kasih korang yang rajin klik iklan advertiser @ elissmie kat sidebar kanan dan terima kasih kepada semua advertiser @ elissmie.com sepanjang tahun 2011 yang sudi beriklan di elissmie.com.

p/s: 
Sesiapa yang berminat beriklan di elissmie.com serendah RM3 sebulan sila email di elissmie [at] gmail [dot] com . Jika beriklan selama 6 bulan dan keatas akan diberikan satu advertorial post bernilai RM20.

 


19 Comments:

  1. kalo nak Rice Dispenser tu usha la, nanti abang belikan...

    ReplyDelete
  2. saya salah sorang penggila tupperware.klu rasa berminat nak rice Dispenser tu,saya blh offer.less 20%.skrg ni tgh berusaha nk dpt 25&.tk rugi beli tu eliss,kutu tk masuk beras cantik je...heeee promote2...

    ReplyDelete
  3. kalo penggila tipuware je camne..huhuhu..pakai pakai buang

    ReplyDelete
  4. masa saya kecik2x dulu...inilah side income mak saya untuk famili....

    ReplyDelete
  5. mmg suka tupperware tp ada seketul 2 jer....belum wat koleksi lagi..hihi

    ReplyDelete
  6. waaahhh.. seronok dah baca suami nak belikan~ best2!

    Raa bukan penggila tupperware sebab harga dia giler mahal..x mampu den.. baik beli bekas plastik kat kedai rm2 hengget.. kikikiki

    tapi kalo orang bagi free konfim x tolak punyer..muahahahaha

    *mamtiklah statment aku kalo dealer tupperware baca nih..

    ReplyDelete
  7. Yang set utk freezer n bekas beras tu dah ada. Ngeee...

    ReplyDelete
  8. @Skymatrix tak per la..dah ada bekas beras yang tu,kalo pecah baru beli lain ;p

    ReplyDelete
  9. @aNa teringin jugak. less 50% tak dapat ker??hehehehe

    ReplyDelete
  10. @hazman aka species1980 oh yer ker. makcik nak rice dispenser free boleh?hehehehe. gurau jer.

    ReplyDelete
  11. @|| NaFiRaa || kalo bagi free, mesti terima dgn hati terbuka :)

    ReplyDelete
  12. klau wan buat kutu tupperware..nk join tk?

    ReplyDelete
  13. aku giler jugak tapi takdela banyak sgt...adalah sikit hehe

    ReplyDelete
  14. @niniezane syok jugak tu tapi jgn laa mahal sgt bulanan sebab byk ada komitmen lain. rm50 ker ok jugak sebulan :p

    ReplyDelete
  15. @gee ryder gila jugak cuma baru sket kan :) nanti boleh tambah byk koleksi.

    ReplyDelete
  16. nak ker???nt klu ade best offer saya inform ye.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)