Thursday, December 01, 2011

Korang suka kucing tak ?

Disebabkan satu tragedi dengan kucing. Sampai sekarang me tak berapa boleh rapat dengan kucing.Peristiwa ni berlaku rasanya masa me tadika. Ada kucing terloncat atas kepala me siap berdarah lagi you. Sakit btol tau sebab kuku dia lah kan. Banyak sungguh binatang suka geget me ni. Dah la pernah sekali monyet ker kera erk, gigit lengan me kat rumah jiran. hahahaha.Ditakdirkan, me berkahwin dengan orang yang memang sukakan kucing. What to do :p So, redha ajerlah tengok dia belai-belai manja kucing tepi jalan tu kan. Balik rumah dia kat kampung pun banyak kucing tapi bukan kucing dia, terbiar tapi dah jadi penghuni tetap rumah my MIL :) Satu family suka kucing. What to do lagi sekali :p


Masa mengandung dulu , memang ada banyak kucing mengekor ajer kat mana ajer me pergi. Rupanya My Nuha pun ditakdirkan amat sukakan kucing.Sampai pernah satu kali tu, masa tu berlaku kat pasar area rumah sewa me ni. Dia amik kucing dan masukkan dalam baju dia baju nak bawak balik rumah :p Hubby terdengar bunyi kucing, rupanya dalam baju dia :p Seb baik tak sempat seludup buat balik .hahaha

Ni nak tunjuk kejadian minggu lepas. Dalam banyak-banyak motor yang ada kat area rumah sewa me tu. Motor hubby yang jadi pujaan hatinya .Kucing pun ada instinct yang pemilik motor ini amat sukakan kucing agaknya :p



 Ada 5 buah lagi motor kat situ ...Semua ada raga ok :p

Ni hah, motor my hubby yang jadi mangsa keadaan ;p

psst : 

Motor yang banyak berjasa kat my hubby .Nanti hidup bermadu lah si TAB ni :)
Dating pun pernah naik motor ni :p Matiklah mak kalo ma & Abah me baca entry ni....lalalalariksssss

Me dah cashout Churp churp, korang bila lagi ? Klik sini untuk Register secara PERCUMA...

11 Comments:

  1. takdela suke sgt, tp tak la takut..huhu

    ReplyDelete
  2. Itu ok gak, tuan punya motor memang suka kucing tapi akak nih takut dengan kucing, kucing mai cari akak jugak, camno tu?

    ReplyDelete
  3. ore pulok geli dgn takut ko kucing. mujur hubby x pero kucing, kalu dop mesti melompat2 takut. SN pun nakut ko kucing supo mommy dio hahaha

    ReplyDelete
  4. Ai pon suka kucing jugak!!! tapi skrg tak berani nak bela.. takut kekurangan kasih sayang kuceng tuh nanti.. hehehhe

    ReplyDelete
  5. aku suka sgt kucing Ellis! Pernah jugak experience kena cakar dgn kucing yg terkejut, perghh..memang sakit!

    ReplyDelete
  6. Nanti nuha besar skit nak bagi la kucing kat dia...hehehe!!!

    ReplyDelete
  7. aku suka kucing, masa bujang dok belek kucinglah hari2

    lani ada anak, takdanlah nak belek kucing tapi adalah bela kucing kat rumah ni

    kalau nak anak kucing, bagitahu r..aku nak bagi sekor kat Nuha;)

    ReplyDelete
  8. honestly,just okla..bela2 tu takdela..

    TAHNIAH

    http://www.eyriqazz.com/2011/12/pemenang-contest-5cabaran-mencari.html

    ReplyDelete
  9. kurang suka dgn kucing.. kucing2 liar kat rumah ni , suka singgah & tinggalkan tinggalan nya depan rumah, kdg2 kencing kat laman lah... hahhaha...

    ReplyDelete
  10. erkk dulu suka kucing, tp sbbkan dia suka berak merata2. trus rs kureng... tp still suka tgk dorg main bergurau2. hehe..

    ReplyDelete
  11. betulkah kalau ambil gambar kucing nanti dia cepat mati? :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)