Tuesday, August 23, 2011

Tukar duit raya di bank hampir 2 jam , kau mampu ?

Semalam, dah berjaya tukar duit raya. So anak-anak buah sila beratur depan Mak Su dan Pak Su sekarang.hehehehe :p Amaun tahun ni dengan tahun lepas sama ajer . Tiada peningkatan dan pengurangan :p



Ni la tempat me tukar duit raya tu...

Siap ada deko hari raya lagi...
tapi tak nyala la pelita tu, kang mau terbakor bank ni :p


Tengok. Semua sekali RM900.00 tapi bukan semua duit me la :) Bagi yang tak de akaun, terpaksa la menumpang kasih kat me kan untuk dapatkan duit raya jugak. Patut kena dapat komisyen duit raya untuk me sekali kan ? :p lalalalariksss

Tapi yang hazab tu, hampir 2 jam kena tunggu giliran. Patutnya lagi lama, tapi ada ofiz mate me dia tak jadi ker haper tak sempat nak tanya, bagi nombor dia kat me. Sambil-sambil tu, seb baik line wireless ofiz dapat. So boleh lah update status facebook untuk menghilangkan kebosanan.Kalo kat ofiz, memang jarang ngadap FB ni.



Dapat lagi sampul duit raya. Dari bank tersebut itu....

Akhirnya , dapat jugak sampul raya ofiz me :)




p/s:
Kad raya pertama.
Terima Kasih Dato' VC atas kad raya :) 



27 Comments:

  1. takdop orang pun smp 2 jam? napok kosong jah bank tu tapi lamo gitu mo deh..ni mesti sbb bnyk terlajok elis tukar ni

    ReplyDelete
  2. tuh yg malas nak g tuka duit kat bank tuh... ramai nau yg beratur... tunggu je sesape yg volunteer nak g tuka kan.. hehee... slalunye mak buyung mesti ade org nak tlg tukakan duit.. hehee.. x pun, kirim kat member yg keje bank...

    ReplyDelete
  3. dah tukar jugak..budak opis tlng tukarkan kat bank..hehe

    ReplyDelete
  4. zaila xtukar lg duit raya ni..huhuhu

    raya ni emputlah datang beraya ke rumah;)

    ReplyDelete
  5. lamanya nak tunggu giliran. 2 jam. sy pun kalau pegi bank utk urusan kaunter, mesti bawak buku/majalah nak hilangkan boring.

    ReplyDelete
  6. asal lama nor..kami 10 menet jer..kat bank rimau

    ReplyDelete
  7. Elisssss...kad raya dah terima.. Thanks sangat2 tau. Baca blog aku, sntry khas untuk ko..hihi

    ReplyDelete
  8. waaahh.. banyak duit tu.. kena hati2 tau!

    ReplyDelete
  9. giler la tabah sungguh kau menunggu

    ReplyDelete
  10. Pi standard chartered , sekejap aje tak kyah tunggu. Tapi smalam sedih sebab sampul raya depa dah abiss ...waaaa

    ReplyDelete
  11. yeahhh... nak duit raya!!! nak duit raya!!! dh lama x dapat duit raya nih~muehehehe

    ReplyDelete
  12. hoih lamanya nak tukar duit raya...balik taiping pun dah smp

    ReplyDelete
  13. saya tak tukar lagi ni...huhu....

    ReplyDelete
  14. dah tukar gak..tapi encik somi la yang tukarkan..hihi..

    ReplyDelete
  15. @yatie chomeyl orang ramai tapi tunggu kat ofiz :p pastu every hour call bank.tp me mls balik ofiz.

    ReplyDelete
  16. @RinnAzrinah kadang2 penah jugak suh kakak yg keja bank tukar tp x terpk plak kali ni..hehee

    ReplyDelete
  17. @Fazlinil Irma tu laa psl.duit punya psl tunggu jer la.lagipun bwh ofiz ajer.

    ReplyDelete
  18. @MamaYatie yg ni kat dalam ofiz, semua serbu sini.

    ReplyDelete
  19. @KiD duit eliss sket jer..duit orang yang banyak..hehehe

    ReplyDelete
  20. @isabelle aku memang sorang yang tabah sambil taip msg kat fb..hehehe

    ReplyDelete
  21. @tifa yer ker..alahai..kita banyak pulak sampul duit jaa tak dak..hehehe

    ReplyDelete
  22. @mamasue aku balik taiping laa tukar tu..hehehehe

    ReplyDelete
  23. @Daddy Ziyyad sempat lagi kot :P tak pun dpt duit lama..hehehe

    ReplyDelete
  24. alternatifnya, tukar kat kedai runcit (my wife dah buat)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)