Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, June 29, 2011

Meh tengok baju kurung cotton ready made dan kain cotton untuk raya | Advertiser @ Elissmie

Korang dah beli ke kain untuk baju raya ? Tak abes-abes kan, cakap pasal raya even puasa pun belum lagi.Tapi aku tengok keyword search ke belog aku ni, dah ramai dah duk search Fesyen Baju Kurung 2011. So, bagi yang masih mencari-cari kat mana nak dapatkan kain cotton tanpa perlu berasak-asak dikedai ataupun nak senang dan mudah, beli ajer baju kurung ready made, boleh la terjah Cotton Purple ni. Ianya ada menyediakan pelbagai  pilihan baju kurung cotton ready made dan kain cotton pilihan anda...

Jom tengok antara baju kurung cotton ready made dan kain cotton dijual di Cotton Purple !
Kita terjah !



Baju kurung cotton manik

Code : BK02

Price : RM140 



Baju kurung cotton manik

Code : BK05

Price : RM140 




Baju kurung cotton manik

Code : BK07

Price : RM140 




Baju kurung cotton manik

Code : BK09

Price : RM140 


COTTON VIETNAM (COTTON LAWN)
CV002
RM90
AVAILABLE 


COTTON VIETNAM (COTTON SATEEN)
CV004
RM90
AVAILABLE 


COTTON VIETNAM (ENGLISH COTTON)
CV006
RM90
AVAILABLE 


DESIGNER COTTON (ROBERT KAUFFMAN)
CV008
RM90
AVAILABLE 





Banyak lagi yang menarik untuk dipilih tau, KLIK SINI LAJU-LAJU...
Untuk tempahan, sila berhubung terus dengan pemilik Cottonpurple dia alamat email cottonpurple@gmail.com atau SMS ajer 012 * 2233176 

Untuk tidak terlepas update terbaru, boleh like di facebook CottonPurple :
Cottonpurple adalah Advertiser di elissmie.com Tempoh pengiklanannya adalah selama 6 bulan di  Elissmie.Com dan berharap dia berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan mendapat hits yang baik dari belog aku ni :)


p/s :
Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah   RM 3/Sebulan dengan belog aku disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . Tiada Banner? Boleh aku designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sidebar yer :)
Korang dah beli ke kain untuk buat baju raya ? Ada lagi ke tempahan dibuka ? Biasa kat tempat korang upah berapa sepasang ?

 
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

7 Comments:

  1. waa...siap dpt banner lagi..best2

    ReplyDelete
  2. haku x hade duhit nak beli baju raye..huhu

    ReplyDelete
  3. ko ni saje je tayang2 bajukan..ner tutup mata..dh x leh nk beli lg sbb dh siap sume..huhu

    ReplyDelete
  4. eh,..dah nak puasa rupanya..hehe..terigt posa ganti..

    ReplyDelete
  5. dear eliss

    tq so much for helping me with ur review.

    my team and i appreciate it very much.

    bagi viewers, pls follow us since we will offer imported cotton pada harga borong in the future.

    there will be special membership who will get early notification of the new stocks.

    feel free to contact or email us with any question


    tq again eliss,,,muaahhhhsss

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer