Thursday, March 22, 2012

Lunch @ McDonald's cuma RM1.85, percaya tak?

Hari ni kembali bersiaran dari ofiz. Maaf tidak sempat berkunjung ke blog korang selama 2 hari. Entry pun autopublished jer.Komen boleh la reply mana yang sempat. Maklumlah kos kursus 4K ++ so kenalah concentrate kan.


Sebenarnya semalam me lunch @ McDonald's sebelah Damansara Centre Point tu guna voucher yang training centre tu bagi. Voucher RM 10 sahaja. So nak bagi lebih me amik aiskrim sundae tu dengan set Double Cheese Burger tapi tukar kepada Milo Ais.



Sebenarnya kena bayar RM11.85 tapi sebab guna voucher kan.



Jimat lah kan ! Kena tambah RM1.85 sahaja. 




Mohon jasa baik korang semua LIKE kat sini yer :) http://www.facebook.com/LimTayar  dan LIKE pada entry yang me post tu kat sini  KLIK SINI
Me nak menang TAYAR :p
Insya Allah, ada hadiah untuk 3 orang yang LIKE yang akan me pick randomly  :)
Sila tinggalkan id FB korang yang like yer di kotak komen  :)
Thank You In Advance :)





13 Comments:

  1. best nya ada voucher....dulu saya rajin kerat voucher dari suratkabar/magazine..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahah igtkan sungguh td..rupanya ada cover ngan voucher...lama x makan eskrem sundae tu...

    ReplyDelete
  3. giler best.byr x smpi rm2.
    jeles aku

    ReplyDelete
  4. ooooooo... acik terpedaya! cett!! ;)

    ReplyDelete
  5. dah like kat sametime....hahaha

    ReplyDelete
  6. UNTUNG laaa.... nasib baik voucher tu tak leh photostat kan...ekekekeke

    ReplyDelete
  7. gud luck eliss
    ena dah like tau

    zarena heeney - FB ena

    ReplyDelete
  8. best nyer dapat voucher Mcd..ado lobih tak...hehe

    ReplyDelete
  9. mari kita tengok siapa yang kena

    ReplyDelete
  10. Ingatkan tadi ada cara lain nak dapat makan kat McD murah.....

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)