Monday, March 19, 2012

Daddy Blogger ? 6 blog yang saya paling suka baca..

Kalau mommy blogger tu rasanya biasalah dikalangan kita kan. Even, I'm a mommy to my cute lil princess. Tapi daddy blogger ni tak ramai sangat nak dibandingkan dengan mommy blogger kan.Yang best bila bercerita tentang anak-anak sama macam kami (merujuk kepada kaum hawa yer) Dan boleh tengok pandangan terhadap anak isteri dari kacamata seorang lelaki gitu kekdahnya.


Jom kita layan 6 blog daddy blogger pilihan me :)



1)Eyriqazz - Yang ni rasanya daddy blogger pertama yang kukenali. Seronok baca blognya apatah lagi jika bercerita tentang puteri hatinya Alisya.Jom terjah blog dia..



2) Cikidong  - Yang ni memang baca blog rasa macam bukan lelaki yang menulis especially bila bercerita pasal anak-anak kan.Dah 2 anaknya  :) Skodeng cepat !





3) Shakiddo - Yang ni kukenali melalui abangnya , Hazman Fadzil , my loyal sponsor for almost 1 year ++ and still counting  :)   Banyak ilmu yang boleh diperolehi berkaitan dengan produk-produk TM dalam blog dia ni :) Apa tunggu lagi, kita serang :) Ada jugak kisah anaknya Ilham..



4) Uncle Gedek - Yang ni me terjumpa secara tidak sengaja.Tak silap Long yang bagi link tapi dia pun tak ingat :p Memang suka tengok blog dia sebab tak banyak boleh dibaca, cuma sepatah haram dua kata sahaja tapi korang dah baca satu entry , mesti tertunggu-tunggu entry esoknya pulak :p Susah nak jumpa pakcik2 buat kerja camwhore macam anak remaja masa kini ni :p Cer terjah.




5) Daddy Ziyyad - Blog seorang doktor ni. Me syok jugak bila up pasal cerita pesakit dia .Yang ni pun antara yang rajin meninggalkan komen di belog me :) Me suka jugak baca kisah dia anak beranak . Apa tunggu lagi, jom terjah !



6)Papa Mifz- Yang ni baru ajer me kenali. Seronok jugak baca kisah seorang pembuat spek mata ni a.k.a  Optometrist ni :) Meh terjah :)

Korang suka daddy blogger yang mana ? Tinggalkan link, boleh me terjah sekali :)




22 Comments:

  1. Dalam 6 orang daddy blogger kat atas.. 2 jek yang i folo.. Eyriqazz dan papa mifz.. boleh lah kenal lebih ramai daddy blogger lepas nih.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahhaha...terima kasey sebab promote blog saya yg tak seberapa itu...:P

    ReplyDelete
  3. ehh,ada nama saya? terimakasih bebanyakk.....

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhh pemes drg nih ;)

    ReplyDelete
  5. Wah teraso glamer sekejap..hehe terimo kasih yer ;-)

    ReplyDelete
  6. selalu baca blog abg eriqazz jea..tapi blh salam kenalan yg lain jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh laa terjah blog mereka sekali :)

      Delete
  7. Actually kat MALAYSIA nie....masih lagi tak ramai DADDY BLOGGER....so persaingan masih lagi kurang.... hurmm...sorang lagi SAWANILA.COM....tapi blog dia combine ngan wife dia...YATI....suka gambar2 diorang - cantik sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eliss pun baca blog tu jugak :) dan pernah jumpa pun diorang.

      cepat2 laa awak pulak jadi daddy blogger yer :)

      Delete
  8. Tersenarai...? ~pengsan! Terima kasih, ya!

    ( nak group hug dengan semua bole?)

    ReplyDelete
  9. yer tak yer jugak kan...ramai jer daddy blogger..selain atas tu saya suka terjah sop & jejai hihi

    ReplyDelete
  10. **pengsan jap!!

    bangun balik.. hehehe.. tq eliss

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..jangan pengsan kat sini yer..pintu kat tepi tu :p

      Delete
  11. terima kasih mention apak.. tapi sampai hati kata apak menulis mcm pompuan.. *nanges jap. Uhuk huuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. x cakap perempuan laa..bukan lelaki ;p hahahaha. 2 alam mungkin. x kosser mak.hahahaha

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)