Thursday, December 08, 2011

Siapa suka makan kek coklat, angkat tangan tinggi-tinggi

Awas : Harap tiada orang yang sedang berpuasa sunat / qada' membaca entry ini.

Me adalah hantu coklat. Segala jenis coklat lah, baik aiskrim, kek, biskut dan warna ;p Ni saja nak panaskan korang pagi- pagi dengan menayang moist chocolate cake yang pasti buat korang menjejes air liur dan jam-jam tu jugak korang nak try. Me dah try tau.Boleh bagi 10 bintang gitu !!




Terliur tak ? Tak yah menipu la..Pasti terliur kan. Terasa-rasa coklatnya yang cair dimulut tu.


Satu bekas kecil ni memang tak cukup, nak-nak kalo kena kongsi pulak dengan my nuha, yang hantu coklat jugak.


 
Nak dijadikan hadiah pun sesuai tau, siap ada riben bagai ni.

Korang nak tahu mana boleh dapatkan kek coklat yang lazat dan menggiurkan ni ??

Klik sini laju-laju -->>  Moist Chocolate Cake Variety BFF

Untuk Tempahan Boleh Menghubungi:

Along: 012 - 287 5474

Azura: 012 - 348 1642

Farihan: 016 - 212 0969

Zuraiha: 012 - 744 8232

Yana: 012 - 960 3062

Email: varietybff@gmail.com

COD (Cash On Delivery): Shah Alam (UiTM, Sekitar Seksyen 2, Seksyen 7, Giant Kinrara, Bandar Saujana Putra)




Harga dia cuma RM3.50 untuk saiz kecil dan RM10 untuk saiz besar ok. 



Menerima tempahan untuk sebarang majlis keraian.
Tempahan perlu dibuat dua hari sebelum majlis. Mereka menyediakan kek saiz besar untuk sambutan harijadi, perasmian program atau aper sahaja dengan harga seperti dibawah

1/2 KG = RM25.00
1 KG - RM45.00
1 1/2 KG - RM65.00
 
 
Korang suka tak makan kek coklat ? 
 
Kot-kot lain kali korang nak beli moist chocolate cake ni , dan nak lebih mudah, korang boleh klik pada banner disidebar seperti kat atas ni jugak :)

ads - 20 jun 2012
 
Moist Chocolate Cake Variety BFF adalah Advertiser di elissmie.com .Tempoh pengiklanannya adalah selama 6 bulan di  Elissmie.Com dan berharap dia berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan mendapat hits yang baik dari belog me ni :)
p/s:
Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah  
RM 3/Sebulan dengan belog aku disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . 
 
Kalau beriklan lebih 6 bulan, korang akan dapat satu review yang bernilai RM20 secara PERCUMA.
Tiada Banner? Boleh aku designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sini .
 

17 Comments:

  1. oihhh lapar lagi kek ni...nyummmmss!!

    ReplyDelete
  2. mcm pekat jer cokalt tu..
    macam best jer coklat tue
    huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Saya dan anak2 pun suka coklat... isk isk memang terliur...

    ReplyDelete
  4. dah cuba dah...memang sedappp....

    ReplyDelete
  5. huwaaaa sdpnya.... tb2 ngidam plak.. huhu

    ReplyDelete
  6. gagagaaaa..tetiba hati goyang.
    sejuk2 lps hujan ni mesti sedap kalo dpt kek ni yg panas2 skit kan?

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih Eliss sebab promotekan Moist Chocolate Cake kami ..

    Siapa yang berminat boleh hubungi kami seperti nombor tertera di halaman ini.


    Visit : I Love Selipar Jepun

    ReplyDelete
  8. http://wanwidget.com/
    say nak free boleh x

    ReplyDelete
  9. @shark dah tak macam dah, memang bestttt!!

    ReplyDelete
  10. @aizuemi semoga mendapat bisnes yang kencang :)

    ReplyDelete
  11. peberet jugak ni..uiss..tapi mood nak membaking ke laott..hahah..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)