Wednesday, November 23, 2011

Ini Bukan Cek Nuffnang Mahupun ChurpChurp ok !




Semoga segala urusan yang dalam entry ini dipermudahkan Allah. Amin. 

Cun kan tarikh cek tu, 221111 dan amaun adalah 23K :)


psst :
Entry yang konon-konon wordless lah sangat :p

31 Comments:

  1. wahh kalolah bagi kat dni cek tu :D

    ReplyDelete
  2. ni mesti duit bayar beli motor kan

    ReplyDelete
  3. @Ardini Humaira dni nak buat apa? nanti kan nak dpt hantaran kawen :)

    ReplyDelete
  4. @lydzar btol la. 23K ni sekelip mata jer abes :p

    ReplyDelete
  5. wah dah dapat naik motor besar pasnie..

    ReplyDelete
  6. @abah khalisha hadiah utk hubby, belikan dia kawasaki 250 :)

    ReplyDelete
  7. waa...syoknyaa..pasni dah leh beromantik2 naik motor..hehe

    ReplyDelete
  8. Perghhhh..bestnyer klu dapat kt kita kan..hihihi

    ReplyDelete
  9. Selamat Ber- Riding :)

    Motor idaman saya ialah Harley Davidson Fat Boy..tengah kumpul duit dalam tabung ayam 50 sehari ni...;P

    ReplyDelete
  10. waahhhh... banyaknye!!! beli cash ke???

    ReplyDelete
  11. Whoaaa.... lepas nie boleh la layan trek kat F1 Sepang untuk MOTORGP....;-p

    ReplyDelete
  12. fuhhh... 23k tu..wat shopping byk dah dpt ni..tp naik mtr dgn cik abe lg romantika de amor ;)

    ReplyDelete
  13. lepas ni eliss dtg ofis naik motor ke?=)

    ReplyDelete
  14. wah cek utk beli motor dah ada

    ReplyDelete
  15. @Joy romantik ke :p tapi ngeri jugak kalo bawak laju2.

    ReplyDelete
  16. @zh-ena dah selamat pun bagi kat diorang :p

    ReplyDelete
  17. perghhh..kan best kalau ini cek dari nuffnang ke..kekeke..

    takpo, keluar duit, masuk moto..hehe..oh ya, me ada buat tq entri kat blog notre belle, tapi publish jam 10.15 pagi..ngee..

    ReplyDelete
  18. tahniah sudah dpt motor idaman.

    p/s mmg klu cek nuffnang sure best...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)