Monday, December 05, 2011

Bercinta Lantas Merindu, my hubby sudah ada chenta baru

As salam. Dah lunch ker? Me penat seluruh badan sebab dua hari duk mengemas rumah, especially melipat baju.Hazab btol sampai sakit pinggang. Citer lenkali la ;p Lambat update blog sebab tiba-tiba diajak untuk meeting plak.


Chenta hati terbaru my hubby dah dapat Sabtu lepas.Rupanya-rupanya plate yang hubby nak tu WWC *** dah disambar orang. So amik nombor yang dia berkenan yang lain . Akhirnya dapat plate Selangor pulak. BLM **** . Jom la layan chenta hati baru my hubby tu :p Malas nak taip panjang-panjang.



Pandangan Depan 


Pandang Sisi


Dua madu me :p

 Helmet Percuma


 Hubby pun dah terpengaruh dengan Uncle Gedek ;p 


Ni lagi satu :p Kesian..Isteri tengah sibuk mengemas katakan :p

 Glove jugak percuma


Abaikan botol susu ;p


Ni bukan cahaya keimanan :p


Long pun nak cuba ;p Mat Rempit Sentul namanya ni..keh keh keh

 Lepas tu apa lagi. Ronda-ronda keliling rumah. Sempat jugak me merasa naik :) 
Jom sayang pergi Genting..hehehehe

p/s:
Hubby masih tak bawak lagi motor dia ni pergi kerja

p/s:

Hari ni turun rumah pukul 700, 708 dah sampai rumah pengasuh. 720 dah sampai ofiz. Gila awal :p

RM68 instead of RM403 for Car Wash + Polishing + Waxing + Vacuuming + Dashboard & Door Panel Treatment + Tyre Shining at Max Shine Centre, Dataran Mentari, opp. Sunway Pyramid. [klik sini laju-laju]



19 Comments:

  1. bestnyer merempitni... akak kalau muda lagi mau beli satu untuk diri sendiri...

    ReplyDelete
  2. hahaha...garang tu...kaler merah lg...
    camni dpt payung emas x ellis???hehe

    ReplyDelete
  3. cuns nyer madu merah tu...best gi merempit ni

    ReplyDelete
  4. wahh pasnih, u all merempit je la ye. nuha pun sure seronok..

    ReplyDelete
  5. encem la...balik ganu cpt smp nih :p

    ReplyDelete
  6. waaahhh.. best ar merempit kalo cam nih~

    ReplyDelete
  7. dh dapat dh motor idaman kalbu dia

    ReplyDelete
  8. idaman kalbu yang sebenarnya adalah CBR600 atau ZX6R atau R6...

    buat masa ni dapat Ninja250R pun dah OK...

    ReplyDelete
  9. @eT ni bukan setakat payung, tok nenek emas pun dapat.hehehehe

    ReplyDelete
  10. @AyuArjuna BiGoshh kalo dia pi merempit, ai merempat jer laa kat rumah.kekeke

    ReplyDelete
  11. @MamaYatie tak sanggup duk menonggeng sampai trg :p

    ReplyDelete
  12. @lydzardh dpt dah ;) mlm tadi duk round2 area rumah ;p

    ReplyDelete
  13. @Skymatrix hurm. nanti yang besar2 tu sayang beli sendiri la :p

    ReplyDelete
  14. jangan lupa jaket kulit hitam...!

    baru ngam!

    haha!

    ReplyDelete
  15. @gedek! uncle, memang dah ada jaket hitam tu, http://www.elissmie.com/2010/08/siapa-dah-shopping-baju-raya.html

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)