Sunday, April 01, 2012

Cute Cable Tie from InShopFashion untuk korang :) , jom LIKE gambar ini

*Dah tamat tempoh yer, pemenang akan diumumkan bila dah dapat barangnya :)

Last week, me ada terbeli barang kat Milkadeal :) Asyik terbeli ajer kan. Bagi yang belum register milkadeal tu, baik korang klik sini laju-laju dan REGISTER PERCUMA tau :) Banyak tawaran yang menarik gila dan buat korang teruja gitu baik makanan, barangan mahupun percutian. Hari tu me beli RM19.90 instead of RM68 for 9 pcs of Cute Cable Tie from InShopFashion.

These handy little cable ties help to keep your cables organised and tidy 








Belum sampai lagi ke tangan me sebab next week baru diorang akan poskan :) So kepada sesiapa yang nak memiliki Cute Cable Tie from InShopFashion ni, sila lah LIKE pada gambar bas untuk contest Lim Tayar tu sebelum 1 April 2012 :) 3 Pemenang akan dipilih secara undian :)




Terima kasih kawan-kawan yang telah  LIKE pada gambar bas untuk contest Lim Tayar tu dan you're counted  :)



p/s:

Saham Akhirat - Derma untuk pembinaan Surau Presint Inang, Bukit Raja
Bank Muamalat Jawatankuasa Pembinaan Surau Presint Inang - 12040002833710



17 Comments:

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)