Thursday, March 29, 2012

Boleh beli ke spek mata secara online ?

Pagi ni, Ad jerit kat me, cakap ada parcel kat kaunter ofiz. Bila sampai kat kaunter, ofiz mate me yang jaga kaunter tu cakap, spek mata awak dah sampai ni. Aik ! Bila masa pulak me beli spek mata secara online ni ;p Terus teringat kat Papa Mifz :) Terima kasih yer :) Fridge Magnet yang me menang tu dah dapat. Maka bertambahlah koleksi FM me kat rumah tu. Terus rasa tak sabar  nak balik sebab nak lekatkan kat peti ais.




Bungkusan yang disangkakan spek mata..

 

 Sebenarnya adalah Fridge Magnet :) 

 

Close Up sket, Dari Pulau Tioman gitu. 



Tapi boleh ke beli spek mata secara online yer?

p/s:

Tapi kalau nak beli spek mata secara offline,siap ada diskaun lagi skang ni,GP Sales Up To 60%, 
  boleh la berkunjung ke :

Focus Point Vision Care S/B
Lot F1.29 , Carrefour Bukit Rimau , Lot No. 2 , Jalan Sg. Burung 32/68,
Seksyen 32 , 40460 Shah Alam , Selangor Darul Ehsan , Malaysia .

Kaki shopping online, boleh terjah sini. Zalora Malaysia.

psstttt :



Kalau bekas spek mata wanita , boleh dibeli secara online disini :p

21 Comments:

  1. cantik bekas spek dia...pink dia sweet..;)

    ReplyDelete
  2. hahahha..kalau aku pun ingat cermin mata..comel FM..bekas cermin mata pun comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan, kira mcm dpt dua hadiah.hehehe

      Delete
  3. canteknye bekas spek dia!!! nanti boleh lah letak spek kotaknye tuh kan~ best2!!

    ReplyDelete
  4. amboiiiii..bekas FM nya ialah bekas spek mata..haha

    ReplyDelete
  5. punya la seksi bekas spec eheh
    tapi comey la

    ReplyDelete
  6. comel la fridge magnet tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan...x pernah smpai sini,dpt fm pun suka :)

      Delete
  7. Kreatif packaging tu, selamat magnet tu dalam kotak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kreatif kan.. Maklumlah tokey spek

      Delete
  8. kalau beli spek online, mcmmana nak check power ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cek power siap2 kot.free kan kat kedai spek.hehehe

      Delete
  9. ha ha betul tu. kat mana ler nak cek power nyer. bab post tu small matter. karang, kita rabun jauh terberi rabun dekat plaks... haru!

    ReplyDelete
  10. Harap suko la yer FM tuh ;-)

    Leceh beli spec online,tak sure sesuai ke tak kan..pastu kena gak pergi kedai cermin mato utk check mato..lebih baik beli sekali kat kedai then nak buat apo2 servis pun sonang ;-)

    ReplyDelete
  11. boleh beli online pastu bawak pi kedai...tambah power...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)