Wednesday, March 21, 2012

Aaron Aziz gatal belakang, Adobe Coldfusion 9 dan The Street's Cafe @Centre Point Damansara

Semalam dan hari ni ada training ColdFusion 9 kat Iverson, Centre Point Damansara. So diorang bagi voucher untuk lunch tapi area kedai makan dalam ni jer la. Semalam kami makan kat The Street's Cafe. Me order Char Kuey Teow. So kena tambah RM2 jer la. Voucher RM10 jer pun. Sekali lepas order terpandang Aaron Aziz kat belakang.Apa lagi, harus lah amik gambar bersama kan. Hahahaha. Tak der maknanya sebab semua tiba-tiba jadi pemalu pulak even aaroon aziz offer kau nak amik gambar dengan dia. Bengkek jer pandang mamat cafe ni amik gambar ngan dia :p Dia yang cakap kat aaron kami malu, sekali dia lebih-lebih amik gambar :p



So korang tengok jer la Aaron Aziz garu belakang yer :p



Harap-harap jadi programmer coldfusion berjaya laa lepas ni :p



My Nuha | Aku Bukan Chef

20 Comments:

  1. aku nak jugak..ambil gambar sebelah aaron aziz....

    ReplyDelete
  2. isk3.. gambar orang tuh ngah garu belakang?? cian abang ensom.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu jer termampu nak snap. suh kawan snap. segan pulak nak suh lagi sekali kan :p

      Delete
  3. Replies
    1. tak yah laa kak. isteri dia kat depan tu ...hahaha...tumpang lalu kak isteri aaron ;p

      Delete
  4. hoih rugi2..kalu ore x malu doh..serbu terus abang eron ajis hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu2 kucing gitu kekdahnya.pastu nyesal..hahaha

      Delete
  5. waaah hensemnya!!

    kalau aku mahu cair kat situ:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cair tu yang jadi tak boleh nak bergambar tu.hahahaha.tapi my hubby tetap no 1.kah kah kah..ayat cover line :p

      Delete
  6. Replies
    1. best apak...mau tak best, satu kos ni ribu riban utk 7 peserta.

      Delete
  7. sama la ena klu ternampak artis just pandang jea segan nak berposing..
    sbb terpkir gak dorang pun nak life sama mcm org lain jgkkan..shopping tanpa ada gangguan

    ReplyDelete
  8. handsome ker kat luar Aaron nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersih jer muka dia kak. patut jadi model :p

      Delete
  9. lain kali tolong la garukan belakang nyer tu kak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena makan penampar kat isteri dia ker ? :p

      Delete
  10. best gak kan dpt snap gambor artis..

    kakyong pun sure segan silu kalo terserempak artis.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)