Friday, September 02, 2011

Aidilfitri 1432 H Pertama Bertiga Tapi ada orang keempat :)

Sempat lagi kan nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua !! Alhamdulillah. Tahun ni cukup bahagia bagi me sebab dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna.Insya Allah, ini tahun terakhir me sekeluarga beraya bertiga. Tahun depan berempat pulak :) Jom tengok gambar raya kami sekeluarga tahun ni dengan tema hitam black metal...

Me dan my Nuha sedondon gitu kan :)
Macam beli baju kain sekayu padahal baju kurung cotton ready made :)



Alamak pipiku dalam gambar ini bagai dipam-pam gitu :p


Setelah percubaan test yang negatif selama 3 kali, akhirnya 2 line muncul pada ujian ke 4 Jumaat lepas :)
Malam harinya terus ke DE*MC untuk pengesahan doktor bagi puas hati :)

babies

Inilah orang keempat yang dimaksudkan :) Alhamdulillah...Alhamdulillah...

p/s:

Betul ker perangai anak pertama menjadi semakin manja bila dia tahu dia bakal dapat adik??
Me sedang menghadapi  My Nuha dengan perangai begini sekarang...sabar jer laa... huhuhu


21 Comments:

  1. SALAM,
    TAHNIAH DAN BERSYUKUR. MENDOAKAN KESIHATAN YG BAIK

    ReplyDelete
  2. tahniah Eliss, bestnyo Nuha nok dpt adik. bilo la SN nk dapat adik retep ni

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah! Tahun depan bergambar dengan adik la si Nuha.

    Memang pun, anak sedara saya bila tau nak dapat adik, huihhhhh menjadi2 sungguh manja mengada. Mak bapak dia kena banyak sabar. Dulu bila kita buat lawak cakap nak ambik adik, dia marah tapi sekarang kita cakap nak ambik adik, dia kata "ambiklaaa". Bertuah punya kakak.

    ReplyDelete
  4. Assalam,Eliss...Alhamdulillah,tumpanggembira.Moga selamt semuanya....jga dri baik2 yea.Alahai kesain Nuha...takpe syg,nnt ada adik blh buat kwn


    Dikesempatan ni nak ucapkan Selamt Hari raya utk Eliss sefamily.Moga Syawal kali ni memberikan 10001 Rahmat buat kita semua....insya Allah.

    Salam sayang dari Perantauan.

    ReplyDelete
  5. nureen rasa betul anak menjd semakin manja bila kt preggy.. me rasakan begitu ;).. belum g jumpe doc lg tp dh check sndri.. ')

    ReplyDelete
  6. tahniah eliss. moga dipermudahkan sepanjang tempoh mengandung ni.

    ReplyDelete
  7. maknanya kena cakap tahniah kan...hehehe tahniah babe

    ReplyDelete
  8. wehuu!!! congratss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. congrates~!
    mg betul pon elis..silalah bersabar ye

    ReplyDelete
  10. wohaa..tahniah eliss...nuha dah jadi kakak....

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, syukur..

    Tahniah babe..doakan turn aku menyusul 2 tahun dari sekarang..hehehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..nuha dah nak jadi kakak la..tahniah ye..mmg perangai diaorg akan jadi lebih manja..sama mcm eisya dlu..

    ReplyDelete
  13. tahniah, semoga diberi kesihatan yang baik dan sabar menghadapinya..

    ReplyDelete
  14. tahniah dan selamat hari raya aidilfitri buat elis sekeluarga..jemput amik kad raya dari kami sekeluarga..

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/salam-aidil-fitri.html

    ReplyDelete
  15. tahniah eliss.. : P ...semoga semuanya selamat...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)