Thursday, June 02, 2011

Sudah jatuh cinta pada Seth Tan | Nora Elena ?

Lama jugak tak menggila tengok drama bersiri kat tv3 ni sejak Nur Kasih dulu kan. Lepas tu siap pergi tengok Nur Kasih The Movie pulak. Memang gila sungguh.

Skang kegilaan baru aku adalah Nora Elena. Paling tertarik watak Seth Tan lah kan. Episod 14  (Selasa) tu aku rasa semua lah makin menggila  tengok ke 'sweet' an Seth Tan melayan Nora Elena sama macam my hubby layan me. Jangan jelez , jangan jelez dengan dengan statement ai yang tak boleh belah ni yer :) Mana boleh Seth Tan lagi lebih dari hubby sendiri kan..derhaka derhaka :p  Tapi ad (bukan nama sebenar) kata aaron macam keras tak reti berlakon ajer...hahahahaha



Masa bawa my Nuha pergi DE*MC selasa lepas, termiss lah episod 14 tu kan, malam tu jugak aku buka http://tonton.com.my/ dan tengok Nora Elena macam siput :p Tension pun ada mak noks..Tapi ku gagahkan jua menengoknya...Layan feeling sorang-sorang pulak tu sebab hubby tak balik malam tu kan..


sweet sungguh mereka kan ?


Yang pasti Seth Tan adalah suami dan bapa orang . hahahaha..larikss..


 Siapa ada buku ni angkat tangan ? Aku nak pinjam. Aku rasa macam pernah baca bila tengok cover buku ni..hahaha
Nak check ngan Kak Long aku :p



p/s:

Hari ni balik terengganu dan esoknya ke Kelantan. Semoga semua yang dirancang berjalan lancar..Amin...
Doakan perjalanan kami lancar dan selamat tiba ke destinasi yer..





13 Comments:

  1. kk eliss...mcm tk logik jer ade org mcm seth tan tu =P

    ReplyDelete
  2. agak kayu sket,sbb dia dah biasa berlakon citer ganas2 kan,skali berlakon cite lomantik mmg lah gini...tp suke gak seth tan

    ReplyDelete
  3. mmg ramai yg tengah layan Seth Tan skg ni..

    ReplyDelete
  4. eh..takleh..aku dh cop sethan tu..ko amik la malik ke, id ke..takpun inspektor amir...hehehe

    ReplyDelete
  5. ops lupe nk tmbh..ari2 aku pasang lagu ost nora elena sampai opismate aku sume muntah..huhuhu

    ReplyDelete
  6. tp kan..seth tan ni memang romantik la..best giler..nk kawen cepat2 la cmni...hahaha

    ReplyDelete
  7. meme pong sweet sgt. setiap kali hb stgk cerito ni metsi tny kat hubby " bakpo abe x sweet mace Seth Tan"...pastu huby jawab "sbb Abe buke setan" :p

    ReplyDelete
  8. lepas habis drama ni, harus pi mencari novel nyaaa

    ReplyDelete
  9. bestnya kalau dapat hubby macam seth tan...kayrul punya hubby tak romantik langsung...huhuhu

    ReplyDelete
  10. SALAM SNGGAH SNI SBB MNCARI SIAPAKAH GERANGAN KWN SLALU SGT SEBUT "SETH",.HEHE,.RPENYER ABG AARON NI EK,.HUWAAA,cn TRLMBT TAU,.XTGK TIBI,.HUHU,.thanks buat entri ni,dpt la CN tau sape SETH tu,.hehe,.

    ReplyDelete
  11. i love seth tan...muah2....ader ke husband yg romantik camtu...??wujud ker???....haha

    ReplyDelete
  12. elena ni pakai sarung besar sgt ker? larikk!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)