Monday, May 23, 2011

Nur Kasih The Movie, ku mohon disirikan :)

Saja nak bagi korang jelez. Aku dah tengok Nur Kasih The Movie..hahahaha



Aku pergi tengok dengan my hubby dan My Nuha semalam. Ni kiranya first time bawa my Nuha tengok wayang..Dah la berchenta nak beli tiket wayang malam Sabtu tu. Panjang gila beratur :p Atlast dapat jugak tiket jam 11.20 pagi :p

Personally bagi aku, siapa nak tahu ending drama Nur Kasih, boleh la pergi layan Nur Kasih The Movie. Tapi kalo korang tak layan drama, tak yah pergi tengok sebab tak faham.Nur Kasih The Movie ni kiranya sambungan drama lah. Tapi sebab wayang kan just 2 jam, so tak puas tengok tiba-tiba dah abes ajer gitu. Frust ok !Dari 10 bintang aku boleh bagi 5 ajer..
Sorry to say, drama aku boleh nanges banyak kali tapi movie, ada la sedih sket tapi anti klimaks,tiba-tiba dah tukar part lain :p


Tak leh nak menghayati sangat sebab ragam my Nuha.My Nuha masuk ajer wayang tanya, Ummi kita nak pergi mana. Pelik gamaknya sebab gelap. Kitorang cakap la ngan dia, lepas dah abes citer ni kita keluar. Bila je scene nak tukar ke part lain tu, dia cakap 'Dah abesss , jom balik " hahahahahahaha...

Lepas tu, bila kitorang ignore dia, dia pulak tanya kita kenapa itu, kenapa ini, kenapa itu..Sampai la kitorang shyyy kan dia. hahahaha. Kata first time kan :p Pening jugak nak melayan budak kecik yang banyak soklan ni..Siapa nak bawa my Nuha tengok wayang ?? Silalah JANGAN :p

Share exciting promos, trends, news to your friends and get rewarded!


Jom la layan gambar.. Sekian sahaja untuk hari ni...Update pasal Penang, kendian la..banyak kerja pulak aku rasa hari ni...



My hubby cakap next week nak layan Pirates of the Caribbean :p

 

Amik twin seat hari tu..Tapi my Nuha siap gi intai orang sebelah duk buat apa ntah :p


First time bawak dia pegi tengok wayang :p

MAD - RM30 for the Multiple Sources of Income Summit by MasteryAsia


Saat yang dinantikan my Nuha, wayang betul-betul dah abes :p

 3 bintang Nuha kasi :p


KORANG DAH LAYAN KE NUR KASIH THE MOVIE??? LALALALALARIKS...

27 Comments:

  1. Belum berani bawak meen gi tgk movie

    ReplyDelete
  2. haih,mamasue ni baru merasa masuk panggung balik,tapi since ade medina ni tak merasa balik la for few years mendatang.since kau dh ckp gitu,tak le mamasue terkilan tak tgk filem ni sbb mamasue mmg tak follow pun drama dia

    ReplyDelete
  3. hehee..kelakar pulak jadinya..haisshh..mcm2 anak2 ni kan..len kali bawak tngk cite panda kungfu dia akan diam kot..

    ReplyDelete
  4. x penah lg bwk aimy tgk wayang...kena tgu cte yg sesuai dgn dia.. br dia x boring... bilalah upin ipin nk kuar wayang lg... klu yg tu blh la bwk :)

    ReplyDelete
  5. my hubby kata, kalau nk tengok Nur Kasih bawak la Hannah, dia jaga yang lagi berdua tu kt rumah. But saya takmo sebab dah tau dah akan mengadap terlalu byk soklan dari dia..huhuhu baik takyah sebab nnt tak kosentret

    ReplyDelete
  6. aku nak pi tengok tapi belum sempat lagi.....

    ReplyDelete
  7. lin pun dah layan nur kaish sabtu lepas..okla...byk flashback kan

    ReplyDelete
  8. best tak cite tu..nuha,feeling tak tgk cite tu..

    ReplyDelete
  9. jelesnyo dh tgk NKTM...nk tgk jugop

    ReplyDelete
  10. laki aku sampai arini tak puas hati kenapa ilyas tu bila dah besar jadi norman hakim. wahahhaahhaha! potong stim je ;p (mujur mia tu dah besar bukan memey)

    ReplyDelete
  11. Tu nuha ko..nuha aku lak nyaris hilang dalam panggung..(-_-)
    Nak bawak tgk wayang lagi kena fikir banyak kali..huhu

    ReplyDelete
  12. fuhh..mencabar kalau bawak budak tecik pergi wayang kan..hehe..tak nengok lagi..nak nengok kat astro first, tp rasanya tkde kat astro first ni

    ReplyDelete
  13. ok... cam tak bestjer bunyinyer... penulis skrip dia masih orang yang samaker??

    ReplyDelete
  14. @Ema cer try..cer try..ramai jugak bawak anak hari tu..

    ReplyDelete
  15. @mamasue tak follow drama kegilaan itu??? ohhh pelikkk..sila laa tengok :p

    ReplyDelete
  16. @MamaYatie yer ker diam..lagi banyak tanya ada la kot..ehehehe

    ReplyDelete
  17. @MamaAimy nuha memang layan drama kat tv..tu berani bawak tapi sebab bunyi bising dan kuat tu kot buat dia tak selesa :p

    ReplyDelete
  18. @lydzar cer try..mana tahu, hannah boleh bagi kerjasama :)

    ReplyDelete
  19. @Lin Azlina hurm..tapi flashback didalam citer tu jer la.kalo tak tak faham kan..

    ReplyDelete
  20. @Ummi Eisya dia siap pi tegur orang kat sebelah nanges kenapa ? hehehehehe potong stim orang :p aku menangis gak sekali :p

    ReplyDelete
  21. @yatie chomeyl tunggu cd cetak rompak yer..hehehehehehehe

    ReplyDelete
  22. @p!nkerton ok laa norman hakim :p hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  23. @mrsharis hilang? macam mana boleh hilang??

    ReplyDelete
  24. @amirah tu la rasa tak der.tu pegi tengok.tawakkal ajer bawak nuha..hehehe

    ReplyDelete
  25. @Cho Zila rasanya kalo disirikan lagi panjang dan faham jalan cerita dia..

    ReplyDelete
  26. haaa??? nuha pun layan nurkasih ke??? hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)