Tuesday, June 21, 2011

Lunch sambil menikmati pemandangan Kincir Angin?

Salam semua ! Selamat pagi donea :) Dah breakfast ker? Ni nak tayang lunch date aku pada Jumaat lepas sempena kelahiran geng pakatan hari lahir kami yang pertama :) Niza, the KancilBiru :p Kali ni, yang diraikan nak makan western food.Layankan ajer :)

Atas saranan kak ema, kesini kami terjah.First impression tentang kedai ni, memang nampak mewah, siap tak jadi tu nak masuk :p Dahla ada waiter yang macam ala-ala hotel berbintang sehhh.Tapi bila berdiri depan kedai tu, baca-baca menu kat depan tu, terus rasa confident nak masuk . Lawak tol !


 

Venue : Restoren Windmill
Motto  : Fine Quality Western Cuisine
Plaza Shah Alam (Massalam) , Seksyen 9


Ada lagi cawangan lain..
Subang Jaya, Kajang , Bandar Baru Klang, dan Jusco Bukit Tinggi..
Kedai dibukan jam 11.30 pagi sampai 12.00 tengah malam.
Yang diraikan :)


Yang penting HALAL :-p


Buku menu pun ada kincir angin gitewwh.Kelass !

With Persona, it's always Better, Undoubtedly.


Banyak pilihan yang menarik untuk dinikmati...Sediakan duit sahaja PASTI !


 Menu of the day !

Lupa nak amik tisu ni untuk koleksi peribadi  ;p


Tu dia, blogger tegar sedang beraksi :p larikksss...


Tuan punya belog harus ada...

Jom layan gambar, apa yang kami makan ok !

Kami order yang Promotion Set Lunch ni..


close up sket..RM 16.90 per person yang kami order tu.
 
Starter, mushroom soup..


Iced Lemon Tea , siap boleh FREE refill lagi.


Lamb shoulder with black pepper sauce with fresh seasonal vegetables and butter rice.
Kemain eh, panjang nama dia :p

Siap ada dessert lagi ...

Yang ni, menu tambah sendiri :p
Tu dia mem besar nak membayar :p

p/s: 

4 orang makan tak sampai RM100. Berbaloi baloi kan :) 
Terima kasih Niza, tahun depan kemana pulak kita yer? lariksss....


10 Comments:

  1. aihh..
    belah - belah sana..
    maleh tol aku nak gi..
    belah2 kl ni takde bukak lagi ker?!
    mkn 4 org tak sampai 100?
    murah nih murah..

    ReplyDelete
  2. tahun depan makan ABC seksyen 2 pulak...hehehe...lama tak pekena makanan melayu...ewahhh..

    ReplyDelete
  3. x ajak pun blanja makan skali..huk3...

    ReplyDelete
  4. ehhh ini kat plaza masalam ni.. tak adil sebab tak menjemputtzz nihhh

    ReplyDelete
  5. sedapnya tapi kat shah alam le pula

    ReplyDelete
  6. harga mcm ok. lebih kurang TCRS. boleh cuba kalau ke sana ni.

    ReplyDelete
  7. Bila lak turn aku nk dating ngan ko ni? Dekat dh dekat dah..

    ReplyDelete
  8. aku nak ajak laki aku pi situ la esok. lunch meal dia tu start kol brp ekkk?

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)