Thursday, June 23, 2011

Dimana korang beli baju raya anak-anak ?

Ribut tadak, petir tadak. Tetiba ajer, pagi-pagi ni tanya korang dimana nak cari baju raya anak-anak kan? Gila keji. Puasa blom start lagi tapi iklan kurma Yusuf Taiyoob dah keluar paper :p Gitu laa kekdahnya..Tanda-tanda Awal Ramadhan hampir tiba pun dah kelihatan.Oh, birthday aku mungkin raya ketujuh kot :p My Nuha birthday maybe jatuh pada hari kedua puasa :p


Ni nak tunjuk korang satu kedai yang aku jumpa masa mencari baju untuk majlis kahwin adik aku untuk my Nuha hari tu..Boleh la usha untuk beli baju untuk raya .Nama kedai dia Kidz Branded Outlet kat Plaza Massalam, Seksyen 9 , Shah Alam.


p/s: 

Aku tak der share dalam ini kedai yer :p 
Tapi kalo ada orang nak bagi diskaun, aku terima. Ada ker?...hehehehe

p/s:

Menurut promoter kat situ, bulan puasa nanti ada sales..Harus terjah ok puasa nanti !!


Bagi yang duk lepak-lepak tunggu result exam tu esp budak ijazah ,
kalo korang nak jadi promoter, ada kosong ni...


Ni baju yang terdapat dalam kedai ni..Memang rambang mata laa memilihnya...
Tapi harga memang mahal sket la sebab baju yang branded katakan...Aku tengok rata-rata brand Gap.


 Satu lot ajer kedai ni..Tapi depan kedai ada lagi baju-baju yang dijual..

RM18 instead of RM38 for 6 Cupcakes & 1 Dozen Whoopie Pies .


Promoter kat situ ada budak UiTM :p

Jom tengok baju yang digayakan oleh my Nuha dari Kidz Branded Outlet ni :-

 Yang ni lah baju my Nuha masa kahwin adik aku tu. RM 59.


Pyjama dari Gap ni memang aku suka beli untuk my Nuha. Selalu beli online ajer .

Pyjama ni RM50 untuk 2 helai. Tapi sehelai RM 29.90



10 Comments:

  1. SALAM


    nie nok maroh nie

    bilo doh dok jauh baghu lar buat promosi kedai-kedai kat Shah Alam ......



    kalu nok gie lepah nie , keno gie hari sabtu ahad jah ....


    tepak makae windmill tu pun napok sungguh menarikkk



    wa mencikkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. keadi ni mmg buat clearance sale agaknya. branch dekat giant KD ni pon ada sale..murah2 berlonggok...rm5..rm10..rm15..den tak dan nk pegi lagi sebab gaji tak masuk lg

    ReplyDelete
  3. beli online je elliss..
    tak daya nak jalan sekarang :)
    eh kalau kat damansara ni..ada satu outlet dia kat Giant :)

    ReplyDelete
  4. baju anak2 dah ada kumpul sikit2... kalau nak beli sekaligus mmg botak kepala bapak dia...

    ReplyDelete
  5. mane-mane yang ada sale aku terjah..hahaha

    ReplyDelete
  6. hehe...wajib tu terjah...
    tunggu!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Thanks kerana mem promote secara percuma. Saya akan terjah kedai ini..hihihii

    ReplyDelete
  8. shah alam...jauh la plak....ntah bila la nak beli baju raya anak nie...huhuhu

    ReplyDelete
  9. tahun ni aku dgn tawadduk nye nak beraya koboi2 je.
    xnak soping sakan

    ReplyDelete
  10. Eliss, try lah g GM Mall klang...org ckp byk bju cantik2 & murah... ramai org biz online pun beli kt ctu... one day nk gi tgk jgk...baju kurung & hand bag pun byk...leh beli siap2 utk raya...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)