Monday, July 18, 2011

Ini motivasi saya untuk kuruskan badan :)

Hari tu tak sangka pulak dapat hadiah sebab rajin mengomen kat blog Cikidong.Cikidong Dong Dong Cikideng Deng Deng ni.Seorang bapa yang aktif berbelog :)




Dah dapat hadiahnya last week.Baju T-shirt saiz L.Nak tergelak pun ada sebab saiz L tu rasanya zaman anak dara dulu ajer muat. Skang semua pakai XL . Satu saiz kecil la kiranya :) Tapi orang memberi, mesti lah kena terima kan dan jadikannya sebagai cabaran untuk kurus lah :) Terima kasih yer Apak sekeluarga :)


Cute design baby T ni :) Siap my Nuha ingat baju dia lagi :p

Hari tu masa membelek-belek baju kurung nak digosok, semua baju aku rasa mengecil :p  Terus buat-buat menangis. My Nuha tanya kenapa nanges. Aku cakap baju ummi semua dah tak muat. Tak per, nanti Abah beli baru yer.hahahaha :) Bak kata Niza, dia tak reti lagi sebut Diet :p

p/s:

Ada 2 plastik baju kurung yang sedia untuk dipos ke kampung raya nanti. Gila banyak baju yang tak muat :((

p/s: 

Ni aku rasa ingin mengandung semula, dan dapat langsing seperti sesudah habis berpantangkan my Nuha dulu..huhuhuhuhu...Jom bang....Eh,lupa kena serang jepun :p  Kena praktis Tips Mendapatkan Anak Lelaki dulu ni sampai khatam :p

Picture taken 2/10/2008

I got my size back


p/s:

Hari ni sebagai permulaan, harus buang habuk dulu pada kuda besi aku ni  :) fuhhhh...fuhhh...

Ini motivasi saya untuk kuruskan badan :) Apa motivasi korang untuk kuruskan badan pulak???

24 Comments:

  1. jue pun sama nak mengandung pastu nak kurus lepas tue...hahaha...

    ReplyDelete
  2. sangat best kalau ada motivasi utk diet.skang pun tgh berdiet tapi diet nasi je la sebab semua baju size S dan XS dah xmuat.kena diet balik :)

    ReplyDelete
  3. chaiyok2..kak ellis mesti boleh..hihihi..

    ReplyDelete
  4. Semoga niat untuk dapat saiz idaman tue cepat tercapai....

    ReplyDelete
  5. lain giler la eliss..takpe eliss..jom kita sesama ek..kuda besi kita pun nk kena kuarkan dr setor..dh buat tempat sangkut benda dah sekrng ni..huhu

    ReplyDelete
  6. dah ada tu..kena rajin2 mengayuh..klu tanak biar aku kayuh..hehehe

    ReplyDelete
  7. motivasi aku bila aku kena tegur dgn makcik yg urut aku tu, ko ni dah berisi ni sebenarnya..malu aku..cit..

    ReplyDelete
  8. jangan hangat2 tahi ayam yaa.. go go go fighting!!

    ReplyDelete
  9. alamak..... apak ingat L tu saiz paling besar... maklumlah salu nk tgk isteri seksi beli baju ketat2. tapi kat rumah je la... jangan la kecik hati ye eliss.. pakai je... seksi!

    ReplyDelete
  10. @Farhani Mazlan mak aih..tak pernah pakai baju S :p ms sekolah rendah kot saiz s..hehehe

    ReplyDelete
  11. @Joy xs? tak berani.hehehe. L mungkin jugak dpt dicapai kan :)

    ReplyDelete
  12. @amirah lain kan? hehehehe.tu yg nak slim balik ;p

    ReplyDelete
  13. @mrsharis rm5 sejam.ada berani? hahahahaahahaha

    ReplyDelete
  14. @sW33tdARLiNG harap2 not warm2 chicken shit laa :p hehehehe

    ReplyDelete
  15. @apak cikidong memang sexy siot :p tak per pak, setahun lagi muat lah..hahahaha..konfiden :p

    ReplyDelete
  16. ni cabaran untuk elis, kalo berjaya kurus macam hampir2 anak dara dulu...abang bagi hadiah spesel kat eliss...harga dia bleh cecah 5k!!!apa benda tu?rahsia...sila kuruskan badan dulu!!!

    ReplyDelete
  17. n3 ko buat aku semangat berkobau2 nak kurus...nak pntg gila2...nak kua kan kuda jugak..:P

    ReplyDelete
  18. motivasi untuk kurus saya , ubah cara hidup hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)