Thursday, December 29, 2011

Kabinet TV design by my hubby, siap sudah..

Hari ni bertemu lagi di episod deko bersama elissmie. Seperti dijanjikan hari ni me publishkan quotation kabinet tv yang kontraktor tu bagi dan quotation untuk kami punya kabinet tv . Mana tahu korang berkenan, boleh terus berhubung dengan mereka terus kan.


 Design 1  - RM 1800.00

Jangan lepaskan tawaran Milkadeal, RM48 untuk rawatan di spa, sapa nak bagi. Klik sini untuk Register PERCUMA !!! 

Design 2 - RM 2000.00


Tapi kitorang tak berminat dengan design mereka sebab dah ada design impian sendiri kan. So my hubby telah realisasikan dengan design sendiri pakai Microsoft Word ajer :p So memang memenuhi citarasa kami lah kan. 


 

 Inilah design my hubby tu - RM1800.00


Semalam kontraktor telah datang pasang kabinet tv yang my hubby design tu. Beberapa kali tertunda sebab banyak cuti kan .Lagipun me malas nak cuti. Alang-alang , parent me ada kat rumah, so me suh diorang datang semalam.Patutnya Isnin lagi. 


Jom kita tengok hasil akhir mereka dari pelbagai sisi seperti dibawah :-

 

p/s:

Memang puas hati betul lah dengan hasil kerja mereka. Mungkin lepas ni memang terus ambil khidmat mereka untuk buat kerja pengubahsuaian yang lain :)

Mereka boleh dihubungi :

ABS TREND MASTER SDN.BHD 
No. 81, Jalan Cokmar 1, Mutiara Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor Darul Ehsan.
No Tel : 03-3342 7660
ZUL - 0132067660
SYAFIQ - 0133887671


psst :
Sesiapa yang ingin membuat saham akhirat, boleh menyumbangkan derma ikhlas untuk Pembinaan Masjid Bandar Bukit Raja 
Untuk sumbangan:
Nama: JAWATANKUASA PEMBINAAN MASJID BANDAR BUKIT RAJA.
Bank CIMB Islamic: 1277-0000702-105

Kelulusan Membina Masjid : JAI.SEL.BPM/01/033(42)
Kelulusan Memungut Khairat (Derma) : MAIS/E/MAL/03-2/001/03-1/24(2) 


25 Comments:

  1. Boleh tahan gak diaorg buat tu yer.. harga pon berbaloi dgn hasil kerja.

    ReplyDelete
  2. diorang ni wat cabinet je ke ellis???
    usha web diorang jap..

    ReplyDelete
  3. cantik....nanti nak g usha kitchen cabinet la ngn diorg...

    ReplyDelete
  4. nice cabinet! cabinet saya kat rumah majoriti nya semua warna putih..hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh smart...suh laki hang jer la jadi designer pasni hahaha...

    ReplyDelete
  6. LAWALAAAA... pandai abang kak eliss design.. macam pro jek..

    ReplyDelete
  7. @iela yang penting sama dengan apa yang kita nak kan :)

    ReplyDelete
  8. @eT diorang byk company. aku rasa semua keja renovation dia ada.

    ReplyDelete
  9. mmg cantik tp sayang space atas TV tu kosong jer... maybe leh gantung frame kecik2 yg tak berapa berat

    ReplyDelete
  10. kat atas cabinet tu nnt akan gantung wall clock poster...ada 1 design dah donlod and park kat desktop...mungkin bagi sesetengah orang tak cun tapi ia punya nilai seni...balik nanti check la...

    ReplyDelete
  11. wah teor la hubby u... cantek laks tuh :)

    ReplyDelete
  12. cantek..KLang..oh tak jauh la..:)

    ReplyDelete
  13. huh! design sendiri??not bad la tur..cantek..tp jam tu temporary je kat situ kan..hihi

    ReplyDelete
  14. huh! design sendiri??not bad la tur..cantek..tp jam tu temporary je kat situ kan..hihi

    ReplyDelete
  15. cantiknya!! aku memang tgh koyal nak buat display cabinet kat tangga..nak cuba tanya quotation dengan dioranglah..thanks for sharing Eliss!!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)