Friday, October 14, 2011

Ulang Tahun Perkahwinan , ada ker yang terlupa ?

Sayang , hari ni (14 Oktober ) empat tahun yang lalu .. 
Kita selamat diijabkabulkan.. Alhamdulillah, kita masih bernafas menghirup udara bahagia...Terima kasih untuk segala-galanya kekasih hatiku ....


 Sayang, bermula dengan lafaz ijab, diriku seadanya sudah menerima dirimu ...


 Sayang,didalam kelemahan dan kekuranganku, sempurnalah ia dengan adanya dirimu
 Sayang, kebahagianmu adalah kekuatan bagiku , dirimu adalah sebahagian dariku...


Sayang, tiada satu didunia yang kuinginkan selain dipelukmu selalu, kerna kaulah perlindunganku..

 
Sayang, semoga diriku selalu menyenangkan, membahagiakan dan  mendamaikan dirimu...
Tiada kata lagi mampu kuucap untuk gambarkan kasih sayangku padamu...

Sayang, Selamat Ulang Tahun Perkahwinan kita yang ke- 4.
Semoga bahagia milik kita untuk selamanya.....

 p/s: 

* Maaf jika entry ini boleh menyebabkan korang muntah :p 

28 Comments:

  1. hepi 4th anniversary to both of u. srupo muko eliss dgn hubby, :)

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary yang ke 4 ..moga berkekalan selamanya...amin

    ReplyDelete
  3. Aku lupa! Hahaha.. masa tulis kat log book masuk kilang baru perasan "ehhh 14hb ke hari ni" LOL.

    Anniversary to both of you!

    ReplyDelete
  4. tahniah...... epi enebeseri

    ReplyDelete
  5. tahniah sudah 4 tahun berlalu...
    happy anniversary...
    moga kekal selamanya dan berbahagia selalu

    ReplyDelete
  6. hepi anniversary eliss n husben!

    ReplyDelete
  7. Selamat ulangtahun... hope eliss sekeluarga bahagia dunia akhirat..

    eh eh.. ape simbol tangan tu.. 7023 ke? hehehee

    ReplyDelete
  8. hepi annibersary eliss & husband..

    p/s: harini kena belanja kitorang double la eh...hahaha larikss!

    ReplyDelete
  9. @yatie chomeyl yati bukan orang pertamo hok royak, even adik beradik eliss pun kato lagu tuh jugak ms mulo2 diorang jupo ngan hubby eliss ni ;p

    ReplyDelete
  10. @Wafaa boleh laa geng ngan hubby aku. esok kenapa? chehss :p tau laa orang bz :p

    ReplyDelete
  11. happy anniversarry. hope bahagia hingga hujung nyawa yek.

    oh husband saya antara org yg terlupa anniversarry kami yang ke 3 tahun ni. sadis!!!!

    ReplyDelete
  12. happy anniversary eliss...
    moga kalian kekal bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  13. happy anniversary elis and hasben.. 4 years and keep counting yer. semoga bahagia milik kalian selamanya. amin

    ReplyDelete
  14. dah 4 tahun yer...tahniah...
    happy anniversary!

    ReplyDelete
  15. hepi anniversary dearie. semoga bahagia & kekal selamanya ;)

    ReplyDelete
  16. aku tak muntah eliss, tapi aku senyum melihat keikhlasan korang as suami isteri (dari ayat2 yg di tulislah)

    tahniah dan selamat ulangtahun dear.

    ReplyDelete
  17. x termuntah pown. tersedak ajer...uhukkkkk

    ReplyDelete
  18. selamat ulang tahun perkahwinan kakak ku~ moga ikatan ini kekal sampai bila2..amin~

    ReplyDelete
  19. semoga dirahmati Allah selalu...cinta sentiasa mekar...amin...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)