Tuesday, October 25, 2011

Kasut budak lembam ajer katanya ?



Comel tak kasut me ? Me beli kat UiTM ICT MEGA SALES 2011 yang sedang berlangsung kat area ofiz me ni .RM25 sepasang tapi beli tiga dapat RM20 sepasang. 2 pasang lagi bukan kasut me tapi kasut KB :p Hubby tertengok gambar kasut ni di hp me :p Sekali dia kata macam kasut budak lembam ajer. haihhh..sabar jer la.

Lembam (Slow Learner) Kanak - kanak yang tidak boleh mengikuti pelajaran di kelas / kurikulum / di sekolah biasa, terlalu lambat untuk mencapai satu - satu objektif pengajaran yang mudah / objektif jangka pendek dan juga mempunyai daya rangsangan serta daya pengamatan yang lemah / rendah. source  : here


Terasa comel pulak bila ianya berada ditapak kaki me ni. Lembut sangat dalamnya.

Korang rasa cantik tak ? Sila puji sekarang. Bukan kaki me, kasut me la...


p.s:

Ni bukan kasut untuk sambut deepavali esok..:p



Sempat rembat ni kat situ jugak.Bluetooth USB Dongle. Harga RM8, sebab me tak der duit kecil dan ada RM5 sahaja, uncle tu cakap RM5 jer la :p Terima Kasih yer..

RM47.90 instead of RM114 for 6 pcs Customised Photo Magnet with 2012 Calendar + FREE 2 Photo Magnets + FREE Nationwide Delivery


My Nuha | Aku Bukan Chef | Watermark For Free | Header For Free

12 Comments:

  1. cantik la eliss..kasut nie sama pesen dgn kasut ena nak beli kat the store time lunch td cuma kena pikir dulu sbb gaji tak msk lg huhuhuhu nnti nak rembat jugak

    ReplyDelete
  2. sy pun banyak kasut flat mcm awk.
    kira sy pun budak lembam la ek.. hehe. ;)

    ReplyDelete
  3. aku pun lembam la??? ish ish...nanti kasut lembam tu bleh pakai time pregnant tu...hahaha

    ReplyDelete
  4. Comei jo kasut tu apeee, yg penting mesti kena dgn baju yg di pakai ;)

    ReplyDelete
  5. shopping kat office pun masyuk gak kan.
    asal selesa kasut tu mmg sudah best punya.

    ReplyDelete
  6. @zh-ena yer ker :) eliss mmg jrg pkai kasut ni sajer beli :p

    ReplyDelete
  7. @Kancilbiru btol2 tapi kasut aku ni nak kena geget dulu laa

    ReplyDelete
  8. @BabyIntan eliss belasah ajer pakai ngan baju kurung.hehehe

    ReplyDelete
  9. @haslina senang dan pantas ajer kalo jual kat ofiz ni :p

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)