Tuesday, October 25, 2011

Jom Jamu Mata Tengok Tudung Dulu

Esok cuti kan ? Mesti korang rasa malas-malas ajer nak buat kerja. Apa kata korang jamu mata tengok tudung. Manalah tahu kot berkenan dengan design terbaru tudung bawal dari Inspirasi Qaisara Collection ni. Klik sini laju-laju

Macam -macam jenis tudung bawal yang ada dengan rekaan yang terkini tau. Rugi sangat kalo tak beli sebab semuanya menarik dengan warna-warna ceria. Senang nak mix and match dengan baju gitu !Jom layan, tak kena bayar pun kan ?

1) Tudung Bawal Bidang 55'/60' Batu Swarosvki  - Tidak jarang dan senang dibentuk..



 HARGA RM42 ( tidak termasuk kos penghantaran)

2)Tudung Bawal Bidang 55' Design Eksklusif - Disulam kemas dengan jahitan tepi




HARGA RM48 ( tidak termasuk kos penghantaran)


3) Tudung Bawal Sulam Mesin Bidang 55’/60' - kualiti seperti bawal no 1, dengan kain-kain terpilih sahaja

 




HARGA:
RM 31(xde batu) RM37(ada batu)

( tidak termasuk kos penghantaran) 

4) Tudung Bawal Bidang 55'/60'--Sulam Batu Warna- di sulam dengan batu bewarna mengikut warna tudung untuk menyerlahkan keindahannya.





  

HARGA RM40 ( tidak termasuk kos penghantaran) 

Nak tengok tudung-tudung yang lain yang tidak kurang cantiknya korang terjah http://www.inspirasiqaisara-collection.blogspot.com/

Untuk membuat sebarang tempahan , mudah ajer. Korang boleh mengisi order form di bawah sekali blog berkenaan yer.


Kot-kot lain kali korang nak beli, dan nak lebih mudah, korang boleh klik pada banner disidebar seperti kat atas ni jugak :)

Inspirasi Qaisara Collection adalah Advertiser di elissmie.com Tempoh pengiklanannya adalah selama enam bulan di  Elissmie.Com dan berharap dia berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan mendapat hits yang baik dari belog aku ni :)

p/s:

Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah  
RM 3/Sebulan dengan belog aku disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . Kalo beriklan lebih 6 bulan, korang akan dapat satu review yang bernilai RM20 secara PERCUMA.
Tiada Banner? Boleh aku designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sini .

12 Comments:

  1. lama tak beli tudung bawal weh...hehehe

    ReplyDelete
  2. skrg ni jarang nampak org jual tudung bawal dah kan.
    ofis lama laki aku ada geng yg dok cari tudung bawal ni.harus rekmen nih

    ReplyDelete
  3. semua cun tapi pricey gak :)
    kalau balik kelate me ingat nak beli few pieces bawal ni heheh

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pakai tudung bawal nih
    yg kat rumah pun terperuk dlm lemari huhu~

    ReplyDelete
  5. Fuyyooo tudung bawal kod AL 15 & AL 15 dia punya corak sulaman macam design sticker kat full face helmet valentino rossi...perghhhhh!!!

    ReplyDelete
  6. lama betul ena tak pakai tudung bawal..selalu pakai tudung shawl jea..klu kuar plak pki tudung sarung yg ader awning jea..mudah

    ReplyDelete
  7. @Kancilbiru aku pun dah lama weh .mcm dah hilang musim.

    ReplyDelete
  8. @isabelle btol la kan. kalo jual online mcm ni ada la.kat kedai jarang.

    ReplyDelete
  9. @h4ni3 me masih pakai cuma dah ada banyak stok lama :p

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)