Wednesday, June 01, 2011

Nyaris kena admit dan coklat itu gemuk ker?

Semalam bawa my Nuha ke DEMC. Eczema dia makin teruk. Aduhai anak. Ada saja tragedi kalo nak balik kampung. Tak boleh balik kampung ker hah ? Meraung la tok nenek kalo cucu ni tak boleh balik kampung.

Semalam jugak doc refer terus pada paed dan pakar kulit dia. Kalo ikutkan kena tahan 5 hari untuk mulakan antibiotik tapi aku minta pelepasan sebab nak balik kampung. Terpaksa lah aku jadi nurse sendiri.Seb baik my Nuha jenis yang suka makan ubat dan time aku buat dressing, dia ok ajer :) Alhamdulillah, pagi ni nampak eczema dia makin ok.

Dan nasib baik dapat guna GL ofiz my hubby, kalo tak melayang 4 rat :p Consultation kat ruang legar tu pun kena RM180. Mak aihhh....Malam tadi pulak my hubby tak balik sebab nak prepare untuk shutdown loji dia pagi ni :(



 Ni masa last week bawa dia gi DE*MC dah masa baru kena eczema tu ,
konon tengah khusyuk baca buku :p Harap sampai besar lah nak suka baca buku erk :)




Coklat itu gemuk ker? Aku tak kisah, sebab free :)Tq puan zima :)
p/s: 

Teaser...Katanya mengikut tema, kuning gold. Kuning gold ker ni? Lantakkk...dah beli :p

Mommies-to-be & Just-became-a-mommy! Boleh klik sini untuk dapatkan tawaran terhebat



6 Comments:

  1. teruk ke nuha kena excema tu..eisya pun ada sejak kecil lagi..tak blh panas sgt ngan sejuk..mesti naik gatal-gatal

    ReplyDelete
  2. wah lawa baju tu...^__^

    mehla ke blog saya : http://fasham87.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. itulah kan, risau kita sebagai ibu kalau anak tak sihat, tambah2 kalau nak balik kg...

    ReplyDelete
  4. Take care Nuha! Itu tanda kena pindah negara sejuk tu :P

    ReplyDelete
  5. eczema dia ada infection ke sampai kena refer ke paeds?

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)