Wednesday, February 08, 2012

Pekena Naan Cheese @ Restoren Hakim Seksyen 7 Shah Alam

Hari ni mood kelaut. Cuti 4 hari lemau.Hari cuti banyak dihabiskan kat rumah . Ada jugak keluar sebab menemani my hubby jelajah kedai motor area Shah Alam, Klang dan Bukit Kemuning.Dah la banyak kedai tutup sebab cuti kecuali ownernya adalah berbangsa cina. Selagi tak dapat jaket dan kasut idaman. Aduhai ! Jumpa jaket akhirnya tapi masih tak berpuashati. Jelajah lagi lah kita ke Kuala Lumpur pulak yer.


JJCM di elissmie hari ni nak pekena makanan ringan-ringan ajer .Sebenarnya, sudah pekena nasi kenduri petang sebelum  tu so malam just nak makan ringan ajer lah. Jom la pekena  Naan Cheese @ Restoren Hakim Seksyen 7 Shah Alam. Kali ni kurang sket cheesenya berbanding pertama kali mencubanya . Kalau dilebihkan cheese tu memang syok habis lah. Kena pulak dengan Teh Tarik panas-panas memang terangkat :)




Korang suka ker makan roti Naan ?





11 Comments:

  1. sukaaaa...
    tapi kena ada geng naan jugak..baru feel. hehehe
    nnt bila2 ko xde arah, ajak aku ekk..

    ReplyDelete
  2. takpenah makan...


    Sila belanja...hahaha larikss!!

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan pon roti Naan nih.. selalu ai oder roti telur jek.. kikiki..

    daun ape yg dia tabur atas roti tuh??

    ReplyDelete
  4. aritu dh sampai shah alam, ingat nk ajak cik abe singgah sekseyn 7, sekali hujan daaaa..so tak jadi. next time nk kena try juga roti nan kt situ

    ReplyDelete
  5. i like roti naan.. terliur aku.

    ReplyDelete
  6. wan mmg suke mkn cheese nan kt situ...kalo pekena dgn ayam tandoori dia mmg terangkat habess..hehe

    ReplyDelete
  7. aku suka cheece nan and ayam tandoori sekali. maveles.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)